Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Intrebare: As vrea sa dau la id dar mi-as dori un loc la buget (duuhhh) !!  (Citit de 831 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline SmokeY

• Om bun
  • Mesaje postate: 3
  • An: I-ID
  • Grupa: 4
Vreau sa stiu daca pot opta pentru un loc la buget si in ce consta asta.. daca se i-a dupa medie sau nush.. iar in caz ca nu intru mai pot intra la "cu plata" ?

Offline Șumilică

• Administrator
  • Mesaje postate: 1.083
  • An: Absolvent2008
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Nu exista locuri la buget pentru varianta de invatamant 'la distanta'.

"Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.."
U. Peter

Offline SmokeY

• Om bun
Looool. Mersi. Haha (i`m a noob ) :P

Offline SmokeY

• Om bun
Hey... acum mi`a picat fisa. Eu nu vroiam un loc la buget la ID. Ci la zi. Si ma refeream in caz ca nu prind un loc la zi/buget, mai pot opta pentru un loc la ID/plata ?

Offline glorybox

• Music Geek
  • Mesaje postate: 623
  • An: III-Zi
  • Grupa: 12
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
  • what's all the hubbub... bub?
    • press pause.
Poți să mergi la taxă doar dacă ai optat pe fișa de înscriere ambele opțiuni. Dacă ai bifat doar pentru buget, nu și pentru taxă, și nu ai medie de buget.. poți să fii primul sub linie, că ești considerat respins.

Pentru ID e admitere separată -> interviu.