Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Seminar de analiza imaginii organizatiilor  (Citit de 2237 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ariadna

• Înțelept Zen
  • Mesaje postate: 2.053
  • An: I-Master
  • Grupa: -
  • Always remember you're unique. Just like everyone
    • http://ariadnatica.wordpress.com/
Seminar de analiza imaginii organizatiilor
« : Octombrie 11, 2007, 13:43:57 »
A participat cineva pana acum la acest seminar?
Daca da, ne puteti impartasi impresiile voastre+cerintele profesorilor, pls?

Offline aurash

• Om de om
  • Mesaje postate: 27
  • Grupa: 2
Raspuns: Seminar de analiza imaginii organizatiilor
« Răspuns #1 : Octombrie 11, 2007, 16:42:34 »
Am fost de dimineata la seminarul cu dl Halic.

Iata ce am aflat: -  test la fiecare seminar (cu raspunsuri aberante), trebuie sa avem 5 teste, media notelor la acestea reprezinta 1/3 din nota finala si se calculeaza fara rotunjire; se poate  recupera un test la ultimul seminar.
                       -examenul final va fi un text grila mult mai complex, nota la acesta reprezentand 2/3 din nota finala
Cei care isi dau licenta in domeniu trebuie sa faca o lucrare de curs( analiza), pentru ceilalti acest lucru este optional.
Nota la aceasta lucrare reprezinta 50% din nota finala( se calculeaza media dintre ceea ce s-a obtinut la teste si examen si nota la lucrare).

,,Bafta, mila si pomana!" :)

Offline carmen-v

• Guru
  • Mesaje postate: 866
  • An: I-MasterID
  • Grupa: 1
  • take five
« Răspuns #2 : Octombrie 11, 2007, 17:38:57 »

Cei care isi dau licenta in domeniu trebuie sa faca o lucrare de curs( analiza), pentru ceilalti acest lucru este optional.
Nota la aceasta lucrare reprezinta 50% din nota finala( se calculeaza media dintre ceea ce s-a obtinut la teste si examen si nota la lucrare).

,,Bafta, mila si pomana!" :)

si daca este optional cei care nu o fac  :d  cum li se calculeaza media ? ca am vazut ca e bagata la medie dar totusi e  optionala
« Ultima Modificare: Octombrie 17, 2007, 11:23:06 de Licurici »
"a gandi adevarat inseamna a gandi ca ceea ce este separat este separat si ca ceea ce este  unit este unit..."

Offline cogito

• Om de om
  • Mesaje postate: 33
  • Iubeste punct!
« Răspuns #3 : Octombrie 12, 2007, 09:03:00 »
Am scanata foile pe care ni le-a dat domnul Halic la seminar. Se adreseaza in special grupei 9 dar sunt informatii valabile si pentru toate grupele.
http://www.divshare.com/download/2311102-b6a
"Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?"

Offline aditzap

• Senior
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #4 : Octombrie 12, 2007, 14:58:50 »
   daca nu faci lucrarea de seminar, ti se calculeaza media astfel: n = nota de la teste 1/3, nota examen final 2/3. Daca faci lucrarea, se va face o medie intre nota finala (adik n) si nota de pe lucrare. Trebuie spus insa ca aceasta lucrare va avea nevoie de un nivel de lucru foarte mare... iar analiza trebuie facuta pe un actor social contemporan... adik minister, ministru, presedinte etc.
   Eu am facut seminar cu d-ra seminarista si e ffffff de treaba.... Asa pare, la 1 vedere.
Adriana Popa :d

Offline nfdbymlv

• Senior
  • Mesaje postate: 325
  • An: II-Master
« Răspuns #5 : Octombrie 15, 2007, 23:40:22 »
cine tine seminariile din 111 (respectiv grupele 1,3,6,8) si cine pe celelalte ? :D

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #5 : Octombrie 15, 2007, 23:40:22 »

Offline ginseng

• Senior
  • Mesaje postate: 285
  • An: II-Zi
  • Sectiune/Master: Psihologie
  • scurt-circuit
    • îndrăznește
« Răspuns #6 : Octombrie 16, 2007, 15:56:20 »
In 111 vine misterioasa d-na/d-soara profesoara, in 207 veteranul domn Halic  :->
suntem mult mai mult.