mda, posibil ca ai dreptate. INSA ar cam trebui sa ne ocupam mai mult de pb chestionarelor privind activitatea din timpul seminariilor/cursurilor. poate ca exagerez sau...poate ca nu, dar uite tocmai inexistenta unor formalitati prin care studentii isi pot exprima nemultumirile, reclamatiile whatever... da nastere unor topicuri neconstructive pe forum.

Cernobyte...eu am mai spus lucrul acesta de cateva ori...forumul nu este raspunzator pentru toate pb studentilor si nu este nici facator de minuni. plangerea ta, spre exemplu, nu se rezolva prin simpla expunere a acesteia, ci prin gasirea unor solutii. De cele mai multe ori, aceste solutii se gasesc discutand fata in fata...si nu prin intermediul forumului.
daca te-ai referit numai la offtopicurile picate cu carul atunci cand ti-e lumea mai draga...am o explicatie pentru tine:masa studenteasca tinde sa acumuleze o anumita presiune de-a lungul anului/anilor universitari, presiune care mai apoi este eliberata cand individul X sau Y dupa caz (

)aduce in discutie un subiect ...delicat.
sa concluzionez ....parerea mea e ca aceea cutiuta de reclamatii pusa ptr fiecare materie in parte va crea un precedent pentru discutii interminabile si neconstructive. asadar nu-si are rostul, momentan.