Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Zona pentru "Plangeri"  (Citit de 849 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cernobyte

• Nimfă
  • Mesaje postate: 300
  • An: I-Zi
  • Grupa: 8
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
  • Alex Zaharia
    • Alex Zaharia Photography
Zona pentru "Plangeri"
« : Ianuarie 20, 2010, 22:00:11 »
Adresez forumistilor si, in special, moderatorilor urmatoarea propunere:

Cum vi se pare ideea de a avea la topicul fiecarei materii un loc special pentru plangeri si reclamatii in legatura cu seminarele/cursurile respective?

Am observat ca, cel putin pe la topicurile cu materiile anului 1, foarte multi studenti simt nevoia sa se planga de diverse lucruri si o fac topicuri in care se discuta lucruri importante, lumea se enerveaza ca sunt off-topic, mesajele le sunt sterse de moderatori sau mutate pe fun area unde nu mai intereseaza pe nimeni, studentii se enerveza si devin si mai off-topic si tot asa...
Ma gandesc ca, procedand asa, ar fi mai putin haos pe topicurile importante.

Stiu ca exista "Studentule plange-te", dar acolo nu prea se plange lumea de lucruri serioase. Ma gandesc ca poate sunt unele situatii in care studentii prefera sa isi exprime nemultumirile acolo unde le poate vedea mai multa lume (eventual si profesorii).

Astept pareri  :d .

Offline aleksandra

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 157
  • An: II-Zi
  • Grupa: 4
Re: Zona pentru "Plangeri"
« Răspuns #1 : Ianuarie 20, 2010, 22:33:03 »
asta mai lipsea.... :jos:

Offline CatalinG

• Copil Atomic
  • Mesaje postate: 1.487
  • An: III-Zi
  • Grupa: 6
  • Somnul rațiunii naște monștri.
    • www.cataling.blogspot.com
« Răspuns #2 : Ianuarie 20, 2010, 22:34:29 »
Dacă n-o fac acolo n-o s-o facă aici. Mulți nici nu știu că există fun area. Ei văd doar ce au în față.
Dacă n-ar fi așa n-ar pune întrebări care au primit răspuns pe pagina anterioară.
Eu n-am nimic împotrivă.

Offline go_me_21

• Madone
  • Mesaje postate: 1.065
  • Grupa: 9
  • Change you passion for glory!
« Răspuns #3 : Ianuarie 21, 2010, 00:36:47 »
as propune sa se intocmeasca mai degraba fise de evaluare pentru fiecare curs in parte din partea profesorilor...fise care sa fie mai departe analizate de comisia de etica din facultate.

ideea ta Cernobyte are un substrat care deja a fost pus in discutie la vizita ARACIS.
expozitie fotografica: Dan-Valentin Vizanty
http://magdalenarasnoveanu.blogspot.com

"You must be the change you wish to see in the world." -Mahatma Gandhi

Offline Smurf

• Copil Inalt
  • Mesaje postate: 1.184
  • Grupa: 10
  • ma gasiti la: 0761 630 269
« Răspuns #4 : Ianuarie 21, 2010, 01:27:07 »
nu, Magda, n-are nici o treaba fisa de care zicea ARACIS-ul cu ce zice cernobyte aici..

fisa aceea tb sa fie anonima, sa se refere la cu totul altceva, nu la plangeri de genul: "nu-mi convine cum mi-a evaluat tema x"...

mie nu mi se pare rea ideea, dar nici foarte eficienta, din aceleasi motive enumerate de Catalin mai sus..poti incerca sa faci cate un astfel de topic, sa vezi cum decurg lucrurile si, in cel mai rau caz, ceri sa fie inchis..
May thou carry me to the sea
Like autumn leaves... heaven wither
Savage is the winter prevailing within
I fall for thee... Sorrow entreating me
Makes me leave heaven

Offline go_me_21

• Madone
  • Mesaje postate: 1.065
  • Grupa: 9
  • Change you passion for glory!
« Răspuns #5 : Ianuarie 21, 2010, 03:02:57 »
mda, posibil ca ai dreptate. INSA ar cam trebui sa ne ocupam mai mult de pb chestionarelor privind activitatea din timpul seminariilor/cursurilor. poate ca exagerez sau...poate ca nu, dar uite tocmai inexistenta unor formalitati prin care studentii isi pot exprima nemultumirile, reclamatiile whatever... da nastere unor topicuri neconstructive pe forum.  :w00t:

Cernobyte...eu am mai spus lucrul acesta de cateva ori...forumul nu este raspunzator pentru toate pb studentilor si nu este nici facator de minuni. plangerea ta, spre exemplu, nu se rezolva prin simpla expunere a acesteia, ci prin gasirea unor solutii. De cele mai multe ori, aceste solutii se gasesc discutand fata in fata...si nu prin intermediul forumului.
daca te-ai referit numai la offtopicurile picate cu carul atunci cand ti-e lumea mai draga...am o explicatie pentru tine:masa studenteasca tinde sa acumuleze o anumita presiune de-a lungul anului/anilor universitari, presiune care mai apoi este eliberata cand individul X sau Y dupa caz ( :))  )aduce in discutie un subiect ...delicat. 

sa concluzionez ....parerea mea e ca aceea cutiuta de reclamatii pusa ptr fiecare materie in parte va crea un precedent pentru discutii interminabile si neconstructive. asadar nu-si are rostul, momentan.

expozitie fotografica: Dan-Valentin Vizanty
http://magdalenarasnoveanu.blogspot.com

"You must be the change you wish to see in the world." -Mahatma Gandhi

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #5 : Ianuarie 21, 2010, 03:02:57 »

Offline glorybox

• Music Geek
  • Mesaje postate: 623
  • Grupa: 12
  • what's all the hubbub... bub?
    • press pause.
« Răspuns #6 : Ianuarie 21, 2010, 03:22:47 »
Stiu ca exista "Studentule plange-te"

În calitate de autor al studentului care se plânge, îți zic că exact ăsta a fost scopul lui inițial. :))

Offline Silvia_

• Pop Art Director
  • Mesaje postate: 715
  • Grupa: 4
« Răspuns #7 : Ianuarie 21, 2010, 16:19:06 »
acu a început lumea să se plângă de zona pentru plângeri
probabil mă voi plânge la publicitate - am auzit că se corectează cam dubios și știu bine cam de ce nivel am făcut

Offline cernobyte

• Nimfă
  • Alex Zaharia
« Răspuns #8 : Ianuarie 21, 2010, 16:41:31 »
sa concluzionez ....parerea mea e ca aceea cutiuta de reclamatii pusa ptr fiecare materie in parte va crea un precedent pentru discutii interminabile si neconstructive.

Ideea era ca exprimarea nemultumirilor pe topicuri de genul "Intrebari despre referat" "Examen" "Note semniar" etc unde lumea se asteapta sa gaseasca informatii utile este "si mai neconstructiva"  :))

Dupa cum am spus, sfatul meu era referitor la organizare, nu la cum sa fie luate in seama reclamatiile mai mult si mai repede, pentru ca sunt si eu constienta ca plangerile de pe forum nu sunt deloc constructive  :lol: .

acu a început lumea să se plângă de zona pentru plângeri

:)) ma plang de haosul de pe topicurile importante

Offline CatalinG

• Copil Atomic
  • Mesaje postate: 1.487
  • Grupa: 6
  • Somnul rațiunii naște monștri.
    • www.cataling.blogspot.com
« Răspuns #9 : Ianuarie 21, 2010, 17:42:11 »

A, da? =)))))

Offline cernobyte

• Nimfă
  • Alex Zaharia
« Răspuns #10 : Ianuarie 21, 2010, 23:28:36 »

A, da? =)))))

Apropouri?!  :dry:
 :))

Offline dandu77

• Om de om
  • Mesaje postate: 65
  • An: II-ID
  • Grupa: 1
« Răspuns #11 : Mai 23, 2010, 00:28:08 »
Ma plang ca se sterg mesajele cu bun simt si raman cele porcoase. Sau trebuie sa scriu si eu porcos?
Bine faci, bine găsești.