Esti sigur ca nu folosesti alt browser decat ultima oara cand ai folosit functia? Sau poate ai dezactivat javascript.
Pentru ca mie
imi merge sa apas pe
ctrl+b sau ctrl+i si sa-mi scrie cu
italic sau
bold.
Am mai raspuns la intrebarea 'de ce?'. Am upgradat soft-ul (ca asa trebuie, sa-l ai la zi pentru a nu avea gauri de securitate si diverse bug-uri), iar tema veche a devenit incompatibila.
In momentul de fata incerc sa o modific pentru a o face compatibila cat de cat. Faza e ca oricat as incerca tot vor fi o gramada de aberatii vizuale asa ca o voi lasa doar ca optiune pentru cine vrea sa-si schimbe tema (asta daca reusesc sa o fac sa mearga).
@bilutze poti schimba pe tema "Tema de baza a softului forumului - Rotund-Albastru" de aici:
http://www.fcrp.ro/forum/index.php?action=theme;sa=pick; si nu vei mai vedea rosu.
@Smurf - cand esti in pagina de postare, da 1-2 refresh-uri. Incearca sa vezi daca merge cu alt browser, daca merge inseamna ca trebuie sa-ti stergi cookie-urile si cache-ul. Chiar nu exista niciun motiv din partea forumului sa nu ti se afiseze zambaretii.
@aripa - tema veche se baza foarte mult pe tabele. Orice informatie era delimitata de un dreptunghi, poate d-aia navigai mai bine. Si in asta o sa te obisnuiesti cu timpul, o sa gasesti alte repere vizuale. Nu ne-am chinuit cine stie ce mult la adaptarea acestei teme, iti dai seama ca folosim o tema gratuita. Eu as dori sa pot sa apelez la un serviciu contra-cost pentru o tema mult mai personalizata, dar fonduri nu-s si nici nu stiu daca ar merita efortul.