Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Tehnici de cercetare si redactare in stiintele sociale - informatii+resurse  (Citit de 3722 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Justbobo

• Moderator
  • Mesaje postate: 152
  • An: II-ID
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
  • la mișto n-am luat pe nimeni niciodată,oare?
Bibliografia o gasiti in ghidul studentului.

Evaluarea studentilor va avea o componenta continua si una sumativa.
Evaluarea continua(30%) va consta in prezentarea uneia dintre metodele de cercetare studiate folosind doua lucrari de specialitate(vezi bibliografie).Studentii trebuie sa probeze ca au insusit normele de redactare stiintifca prezentate in prima parte a cursului,ca pot redacta un material in stil stiintific si ca stiu sa faca diferenta dintre plagiat siparafrazare.Lucrarea trebuie sa aiba intre 3 si 5 pagini(A4,Times New Roman,1,5 spatiere) si va trebui sa fie redactata in ambele sisteme de redactare : autor-numar si respectiv , autor-an.
Aceasta inseamna ca textul celor 3-5 pagini va fi rescris,cu utilizarea celuilalt sistem de redactare.In situatia de plagiat,studentii vor primi 0 puncte.Prezentarea bibliografiei folosite este obligatorie pentru ambele sisteme de redactare.Lucrarea va fi predata in format tiparit,in ziua examenului.Nu se accepta lucrari in format electronic.
Predarea acestei lucrari este obligatorie pentru a proceda la evaluarea sumativa.

Evaluarea sumativa(70%) va consta intr-un test grila cu itemi inchisi si deschisi care verifica modul in care studentii sunt capabili sa aplice,in situatii concrete,metodele si tehnicile prezentate in cadrul cursului.De asemenea,testul verifica daca studentii pot formula ipoteze,pot operationaliza concepte si,in general daca au notiunile de baza pentru a conduce o cercetare.
Informatiile din aceasta a doua parte se regasesc , in format tiparit,in lucrarea Chelcea,Septimiu(2004).Initiere in cercetarea sociologica.Bucuresti:Editura comunicare.ro
Don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !

un blog cu și despre muzică
http://bogdangorditza.wordpress.com

Offline Justbobo

• Moderator
Examen Grupa 1
Sansa 1 : 18.01.2010 , sala L201 , ora 16.00
Sansa 2 : 15.02.2010 , sala L201 , ora 16.00
Examen Grupa 2
Sansa 1 : 18.01.2010 , sala L201 , ora 17.30
Sansa 2 : 15.02.2010 , sala L201 , ora 17.30

Offline veronik

• Om bun
  • Mesaje postate: 16
  • An: I-ID
  • Grupa: 2
buna, am vazut ca tu mai mergi pe la cursurile de la zi. am si eu o nelamurire (de fapt cam toti colegii mei au) la tehnici, proiectul trebuie facut din 2 materiale (carti) sau unul singur facut in oxford si harvard? astept raspuns, ms mult

Offline Justbobo

• Moderator
trebuie sa folosesti doua surse ... dar un singur referat ... pe care sa il faci in oxford si in harvard  :arigato:

Offline paraschivionut

• Moderator
  • Mesaje postate: 117
  • Grupa: -
Eu la curs o tutoriam pe satish la solitaire :dry: Sa vezi cine pica acu examen dupa examen din cauza ei :rant:

Offline satish

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 132
  • An: I-Zi
  • when life hands you lemons ask for tequila and sal
dnul moderator, s-ar putea sa fiti off topic....sa nu fie necesar sa va dati ban singur :samui:
Lumea e, poate, schița rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, rușinat de execuția deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producția confuză a unei divinități pensionate și senile, care a și murit.

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).

Offline satish

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 132
  • An: I-Zi
  • when life hands you lemons ask for tequila and sal
multumim Bobo! :hug:
Lumea e, poate, schița rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, rușinat de execuția deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producția confuză a unei divinități pensionate și senile, care a și murit.

Offline MaryAnne B.

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 74

Offline dandu77

• Om de om
  • Mesaje postate: 65
MULTUMIM, noi de la ID. :)
Bine faci, bine găsești.

Offline roxana.maria12

• Om de om
  • Mesaje postate: 34
Buna ziua dragi colegi ce inseamna referat in stil harvard sau Oxford?

Offline Alexandra Elena

• Om bun
  • Mesaje postate: 2
Roxana  intai ar trebui sa citesti cursul  si apoi sa te apuci de referat ca asa afli ce inseamna stil harvard si stil oxford :) bafta !
"Keep your face to the sunshine and you cannot see the shadow. "   
 Helen Keller

Offline alinabz

• Om bun
S-a apucat cineva de proiect? Cum sta treaba? La prima vedere e totul bine si frumos dar practic... Ceva pareri?

Offline paraschivionut

• Moderator
  • Mesaje postate: 117
Totul e bine si toata lumea e pe burta. Din punctul de vedere al subsemnatului, inca nu stiu de unde si cum o sa fac eseul, am invatat in schimb 42 de rugaciuni noi, am dat 4 acatiste, am aprins 12 lumanari intru pomenire si l-am primit pe popa cu craciunul  8-)

Offline adu

• Om de om
  • Mesaje postate: 69
  • Grupa: 2
si eu sunt curioasa daca a facut cineva referatul...ce carte din bibliografie ati ales si cam cat la suta din lucrare reprezinta citatele si parafrazarea? ca ma gandesc ca nu poti face o lucrare DOAR din citate si parafrazari...
The good ones hurt more than the bad ones do...

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).

Offline alinabz

• Om bun
Totul e bine si toata lumea e pe burta. Din punctul de vedere al subsemnatului, inca nu stiu de unde si cum o sa fac eseul, am invatat in schimb 42 de rugaciuni noi, am dat 4 acatiste, am aprins 12 lumanari intru pomenire si l-am primit pe popa cu craciunul  8-)

:lol: te pregatesti pt teologie?