Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Admitere master  (Citit de 569 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AncaGilca

• Om bun
  • Mesaje postate: 1
  • An: I-Zi
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Admitere master
« : Ianuarie 03, 2010, 20:08:43 »
Buna!
Sunt studenta in anul 3, Cuza, Iasi la Comunicare si relatii publice. Ma intereseaza masterul in CAV si as dori sa imi spuneti...voi cei care studiati acest domeniu..cum e, cum sunt materiile, cum sunt profii....Admiterea in ce consta?
Cat mai multe detalii de la voi am ajuta sa ies din ceata :) Multumesc mult!Zi frumoasa!

Offline liviutzu

• Senior
  • Mesaje postate: 386
  • Grupa: 15
    • hi
Re: Admitere master
« Răspuns #1 : Ianuarie 05, 2010, 13:27:51 »
admiterea consta intr-un eseu, anu asta au fost 40 de indivizi pe 60 de locuri, masteratu este complet inutil.

Offline zptrt

• Om bun
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #2 : Ianuarie 12, 2010, 18:08:16 »
Nu stiu in ce masura spui tu ca acest masterat este total inutil...eu ca studenta pot sa spun ca cunostiintele acumulate de-a lungul anilor de studiu m-au ajutat intru-totul. desigur, am avantajul ca lucrez intr-o televiziune si am avut sansa sa vad cum se aplica ceea ce am studiat.
Spre deosebire de altii eu chiar am invatat si nu doar am frecventat masteratul!este o diferenta!

Offline abracadabra

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #3 : Ianuarie 14, 2010, 14:28:55 »
Masterul este fain, daca vrei sa inveti ceva, inveti oricum oriunde. Profii sunt chiar ok, iar in domeniul asta cred ca snspa-ul e deschizator de drumuri :D

Offline liviutzu

• Senior
  • Mesaje postate: 386
  • Grupa: 15
    • hi
« Răspuns #4 : Ianuarie 18, 2010, 03:05:32 »
zptrt, da' ce multe ai invatat! da' sa scrii juma' de propozitie corect nu prea ti-a iesit! zptrt, am impresia ca voiai sa scrii altceva la nickname cand te-ai inscris pe forumu asta. =))

abracadabra, tu esti doar jenanta. ce drum a deschis SNSPA cu acest masterat?

Offline abracadabra

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #5 : Ianuarie 29, 2010, 14:51:27 »
@liviutzu, faptul ca tu nu ai reusit sa realizezi nimic in viata, nu inseamna ca scoala e de vina... Daca vina esti chiar tu??? Pe mine m-a ajutat masterul si fcrp-ul si... in curand poate fac si un doctorat...

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #5 : Ianuarie 29, 2010, 14:51:27 »

Offline zptrt

• Om bun
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #6 : Martie 01, 2010, 18:44:33 »
intr-adevar, esti un frustrat! Nu poti sa ai totul in viata daca nu depui si un pic de efort!!! nu stii nimic despre principiul pareto ? Si apropo..ce greseala gramaticala am facut?daca ar fi sa analizez ceea ce ai scris tu..te-ai da cu capul de pereti! :p