Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Licenta  (Citit de 561 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sandraceteras

• Om bun
  • Mesaje postate: 5
Licenta
« : Ianuarie 08, 2010, 11:42:27 »
Buna,stie cineva ce profesor mai are locuri libere pentru licenta?
multumesc

Offline Boheme.Fille

• Om de om
  • Mesaje postate: 53
  • An: III-ID
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Re: Licenta
« Răspuns #1 : Februarie 17, 2010, 17:03:58 »
As vrea sa stiu daca profesorul coordonator poate fi si un profesor care nu ti-a predat el acea materie, dar care preda materia respectiva?..nu stiu daca ati inteles ceva:)), nu stiu cum sa ma exprim mai bine. Si daca nu mi-am ales pana acum profesorul mai am vreo sansa sa gasesc pe cineva liber la publicitate si reclama?..Multumesc

Offline Boheme.Fille

• Om de om
  • Mesaje postate: 53
  • An: III-ID
« Răspuns #2 : Februarie 28, 2010, 22:22:25 »
Stiti daca mai e liber vreun profesor la publicitate? Mersi

Offline Catalin Dragulenu

• Om bun
  • Mesaje postate: 1
  • An: Absolvent2009
  • Grupa: -
« Răspuns #3 : Martie 17, 2010, 13:11:52 »
Buna!
Daca ai primit vreun raspuns la intrebarile tale, poti sa ma "indrumi" un pic si pe mine?
Cu o luna mai tarziu, cand mai sunt doar 2 sapt pana la inchiderea perioadei de inscriere, nu mi-am ales materia, profesorul si nu am depus cererea. :)
Am terminat in 2009 si nu mai am acces la materii pe site. Mai sunt locuri libere la vreun profoesor? Publicitate era interesant si pt mine...
Orice informatie ar fi utila.
Multumesc anticipat.
o zi buna!

Offline iantoc_anca

• Om de om
  • Mesaje postate: 30
  • An: II-ID
« Răspuns #4 : Martie 19, 2010, 18:18:45 »
buna catalin,eu sunt din provincie  si am incercat sa vb. cu mai multi profesori,prin e-mail,si majoritatea nu mi-au raspuns la e-mail, mai putin d-nul profesor Stanciu Stefan(managementul resurselor  umane)  si a fost pront ,astazi i-am trimis e-mail si a doua zi am primit raspunsul,daca te intereseaza trimite un e-mail,bafta :yeah: