Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Examenul de competenta lingvistica  (Citit de 644 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bereczky Mihaly

• Om bun
  • Mesaje postate: 5
Examenul de competenta lingvistica
« : Ianuarie 08, 2010, 14:32:04 »
Salutari tutor,

Am citit astazi pe site, ca pe data de 16 ianuarie 2010 se va sustine examenul de competenta lingvistica la limba engleza si pe data de 09 ianuarie, adica MAINE, se va sustine cel la limba franceza.

Stie cineva sa-mi spuna daca este obligatoriu acest examen? Adica, se poate da licenta fara acest examen?
E foarte important, pt. ca nu sunt in tara si la lb. franceza nici nu mai am cum sa ajung.  :(

M-am uitat de curiozitate pe formularul de inscriere la licenta si am vazut ca trebuie completat si la ce ai sustinut examenul de competenta lingvistica.

Sper sa imi poata raspunda cineva cat mai repede.

Va multumesc.
Bereczky Mihaly

Offline A_raluca

• Om de om
  • Mesaje postate: 29
  • An: III-ID
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Re: Examenul de competenta lingvistica
« Răspuns #1 : Ianuarie 11, 2010, 10:13:38 »
Examenul de competenta lingvistica programat acum este pentru promotia 2009, pentru cei care dau acum in februarie licenta. Vom da si noi in mai, si da este obligatoriu.

Offline Bereczky Mihaly

• Om bun
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #2 : Ianuarie 12, 2010, 13:21:51 »
Multumesc mult de tot pentru raspuns, Raluca. :)

As veni in schimb cu o noua intrebare.  :-?
Stii cumva din ce ar trebui sa ne pregatim pentru acest examen?
Cursurile de limba ebgleza sau franceza din care am dat examen in anul I si II ar fi suficiente sau exista manuale speciale?

Toate cele bune,
               Mihai

Examenul de competenta lingvistica programat acum este pentru promotia 2009, pentru cei care dau acum in februarie licenta. Vom da si noi in mai, si da este obligatoriu.

Bereczky Mihaly

Offline A_raluca

• Om de om
  • Mesaje postate: 29
  • An: III-ID
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
« Răspuns #3 : Ianuarie 20, 2010, 11:21:00 »
Eu stiu ca sunt suficiente cursurile, oricum examenul nu este dificil, seamana cu cel din sesiune.