Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Restante  (Citit de 282 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ManDark

• Om bun
  • Mesaje postate: 1
  • An: I-Master
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: MCA
Restante
« : Ianuarie 25, 2010, 12:17:23 »
Hello!  :help:

Am si eu o intrebare referitor la o posibila restanta.

Nu am idee cum functioneaza sistemul la SNSPA ca eu am terminat alta facultate...dar...daca ai restanta la o materie, in restanta se mai ia in considerare seminarul...sau practic nota va fi exact cea din examen.  :eek: Adica..ne mai chinuim cu proiecte pt restante? Si cat costa o restanta la SNSPA?  :-?

Offline Sweety

• Om de om
  • Mesaje postate: 24
  • An: II-Zi
  • Grupa: 10
Re: Restante
« Răspuns #1 : Februarie 10, 2010, 13:39:11 »
      Daca dai examenul in sesiunea de iarna si il pici,in toamna cand dai examenul ca restanta nu platesti,dar platesti a 3 oara-reexamainarea.
    Pretul  unei restante este de 40 ro.
      Nu exista o regula conform careia in restanta nu se mai tine cont de seminar.este in functie de materie-la materia Analiza imaginii organizatiilor-indiferent ca ai restanta rr(reexamninare),esti obligat sa dai testele de la seminar pentru a putea sustine examenul.

Intereseaza-te la colegi tai,daca rezultatul obtinut la seminar este o conditie pentru a putea sustine examenul.