Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Sesiunea speciala de restante 2010  (Citit de 7424 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Smurf

• Copil Inalt
  • Mesaje postate: 1.184
  • An: III-Zi
  • Grupa: 10
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
  • ma gasiti la: 0761 630 269
Re: Sesiunea speciala de restante 2010
« Răspuns #45 : Martie 09, 2010, 19:20:11 »
hai sa ne lamurim cu ceva: nimeni nu o sa planifice de pe acum examenele doar ptr ca bate Catalin nerabdator din picior..nu o zic cu rautate, e doar o realitate si trebuie s-o accepti...am promis ca ma interesez cu privire la aceasta sesiune speciala si ca o sa fac tot ce pot ca toti colegii de an sa isi poata da restantele inainte de licenta si am sa ma tin de promisiune, insa, dupa cum ti-am mai spus, problema absolventilor nu ma priveste..am sa fac lucrurile la timpul lor, avand in minte interesele colegilor mei de an si atat.
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 19:22:33 de Smurf »
May thou carry me to the sea
Like autumn leaves... heaven wither
Savage is the winter prevailing within
I fall for thee... Sorrow entreating me
Makes me leave heaven

Offline Cătălin

• Înțelept Zen
  • Mesaje postate: 4.524
  • An: Absolvent2009
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: --
  • Quod me nutrit me destruit!
    • Catalin Vieru - To be or not to be fashionable
« Răspuns #46 : Martie 10, 2010, 16:25:26 »
nu inteleg de ce mi-au fost sterse posturile. revin: anul trecut pe vremea asta toata lumea stia cand are de dat examene in sesiunea speciala de restante. atat cei care erau in prag de licenta din anul in curs cat si fostii absolventi. normal si de bun-simt mi se pare sa fie la fel si anul asta. se poate? :)
Paradoxurile de astazi sunt prejudecatile de maine - Marcel Proust

Offline nicole

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 94
  • Grupa: 3
« Răspuns #47 : Martie 10, 2010, 16:46:21 »
ti-au fost sterse posturile pentru ca:

- ai scris de 10 ori acelasi lucru
- se vede ca nu ai o limita sau bun simt.
- ai doua maini si doua picioare si iti poti rezolva singur lucrurile (nu ai slugi)

GOD SAVE THE QUEEN!

Offline Cătălin

• Înțelept Zen
« Răspuns #48 : Martie 10, 2010, 19:10:23 »
pai eu unul nu pot hotari pentru mai multi oameni acest lucru. reprezentantul anului III trebuie sa discute cu secretariatul si conducerea facultatii aceasta problema si asta din timp. eu anul trecut am facut lucrul asta si nu au existat comentariile pe care le postez eu acum din partea nimanui.
am scris de 10 ori acelasi lucru in speranta ca cineva se va sesiza, dar a fost in zadar.
eu am bun-simt suficient. doar intreb legat de niste lucruri normale. nu vad unde am depasit limita si am dat dovada ca nu as avea bun-simt. :dry:
eu pot sa imi rezolv singur lucrurile, dar daca merg si programez singur un examen fiind de acord cu cine trebuie si dupa actualul an III sau alti absolventi nu sunt de acord eu ce fac? nimic pt ca nu e treaba mea sa programez aceasta sesiune. nici daca ma repet nu rezolv nimic. superb, in curand o sa se aleaga praful si de minima organizare si asa defectuasa din aceasta facultate. :jos:

Offline Smurf

• Copil Inalt
« Răspuns #49 : Martie 10, 2010, 20:40:36 »
imi cer scuze ca sunt offtopic, dar eu cred ca solutia e sa il ignoram total pe Catalin in momentul in care posteaza in felul asta...poate asa isi vede de treaba lui si ne lasa si pe noi sa ne vedem de a noastra..asta si apropos de topicul "jos palaria"
Makes me leave heaven

Offline Cătălin

• Înțelept Zen
« Răspuns #50 : Martie 11, 2010, 03:19:50 »
mie normal mi se pare sa nu fiu ignorat. ar fi ok macar sa mi se raspunda in privat, daca aici nu se poate fara raspunsuri de genul "eu nu fac asta ca nu am chef". daca ar fi primit un raspuns decent de genul "ma voi interesa zilele astea" sau "voi face tot posibilul sa se afle in timp ultil datele din sesiunea speciala din mai" nu mai ziceam nimic, dar cand insist vorbind frumos de cateva ori si tot nimic, mi se pare normal sa ma enervez.
e ciudat faptul ca din anul III nu zice nimeni nimic avand in vedere ca sunt destul de multi restantieri (cunosc personal cativa cu cel putin 3-4 restante) care vor sa isi dea licenta in vara. bine, probabil ca sunt saturati de sistemul aplicat si se resemneaza, alta explicatie nu vad.

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #50 : Martie 11, 2010, 03:19:50 »

Offline marybella

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 87
  • Grupa: 6
« Răspuns #51 : Martie 11, 2010, 14:54:18 »
hai sa ne lamurim cu ceva: nimeni nu o sa planifice de pe acum examenele doar ptr ca bate Catalin nerabdator din picior..nu o zic cu rautate, e doar o realitate si trebuie s-o accepti...am promis ca ma interesez cu privire la aceasta sesiune speciala si ca o sa fac tot ce pot ca toti colegii de an sa isi poata da restantele inainte de licenta si am sa ma tin de promisiune, insa, dupa cum ti-am mai spus, problema absolventilor nu ma priveste..am sa fac lucrurile la timpul lor, avand in minte interesele colegilor mei de an si atat.

catalin, dar frumos a raspuns si aici knd a zis ca se va interesa despre sesiunea speciala, ce altceva vrei mai mult sa spuna?

Offline Smintit@

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 101
  • Grupa: 2
  • Vointa e mai puternica decat orice obstacol...
    • Fara regrete..Am zis!..
« Răspuns #52 : Martie 11, 2010, 15:40:38 »
ca sa revenim la subiectul postului...Am intrebat astazi la secretariat despre sesiunea speciala si raspunsul a fost urmatorul.

1. Nu se organizeza sesiune speciala pentru toate examenele.
2. Pentru a se organiza aceasta sesiune, studentii trebuie sa se organizeze, sa faca cerere pentru fiecare examen in parte pe care trebuie sa il dea, sa le stranga si sa le duca la secretariat pentru a fi data mai departe situatia domnilor profesori si astfel sa se programeze respectivele examene
3. Suma de plata pentru fiecare restanta este tot 40 ron
4. Mi s-a spus ca inca e prea devreme pentru a ne organiza, pentru ca nu depinde de noi, ci foarte mult si de programul profesorilor. Trebuie sa mai intrebam in continuare la secretariat.

Eventual putem intreba mai pe la sfarsitul lunii si cum aflam detalii sa incepem sa ne organizam.

Offline Cătălin

• Înțelept Zen
« Răspuns #53 : Martie 11, 2010, 20:38:28 »
am sunat si eu azi la secretariat si este asa cum spune Smintit@. eu am trimis deja cererea prin fax. cu cat se fac cererile mai repede pentru orice examen din anii anteriori, cu atat se va cunoaste mai repede cand si ce examene se dau pt ca e posibil sa nu fie nevoie de examen la toate disciplinele in aceasta sesiune speciala din mai. :agree:

Offline Smurf

• Copil Inalt
« Răspuns #54 : Martie 11, 2010, 23:47:13 »
ca sa revenim la subiectul postului...Am intrebat astazi la secretariat despre sesiunea speciala si raspunsul a fost urmatorul.

1. Nu se organizeza sesiune speciala pentru toate examenele.
2. Pentru a se organiza aceasta sesiune, studentii trebuie sa se organizeze, sa faca cerere pentru fiecare examen in parte pe care trebuie sa il dea, sa le stranga si sa le duca la secretariat pentru a fi data mai departe situatia domnilor profesori si astfel sa se programeze respectivele examene
3. Suma de plata pentru fiecare restanta este tot 40 ron
4. Mi s-a spus ca inca e prea devreme pentru a ne organiza, pentru ca nu depinde de noi, ci foarte mult si de programul profesorilor. Trebuie sa mai intrebam in continuare la secretariat.

Eventual putem intreba mai pe la sfarsitul lunii si cum aflam detalii sa incepem sa ne organizam.

stiam lucrurile astea, insa intentia mea era sa facem totul putin mai organizat si mai usor, de aceea nu am dorit sa grabim lucrurile..ce ai aflat tu era, in mintea mea, a last resort..ptr ca vreau sa puteti da toate restantele, nu doar o parte din ele..va tin la curent cu ce rezolv..
Makes me leave heaven

Offline Byyp

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 125
  • An: -
« Răspuns #55 : Martie 12, 2010, 00:04:56 »
Cred ca pentru o mai buna organizare fiecare sef de grupa ar trebui sa faca o lista a restantelor pe care le au colegii din grupa sa. Si aceste liste sa fie oferite unei singure persoane care sa ocupa de problema  sesiunii speciale, adika Smurf. Sper sa fie si  ea de acord. Astfel situatia o sa fie extraordinar de clara  si Smurf o sa realizeze un tabel pe care sa il ofere celor de la secretariat ca sa se cunoasca situatia.

Offline Byyp

• Om de nadejde
« Răspuns #56 : Martie 12, 2010, 00:11:40 »
Ar fi ok sa punem in practica chestia asta! asa secretariatul ar stii exact ce si cum!!!

Offline Smurf

• Copil Inalt
« Răspuns #57 : Martie 12, 2010, 02:14:20 »
am facut deja acest lucru la grupa mea...daca sunt si ceilalti sefi de grupa de acord, imi pot da listele..m-ar ajuta
Makes me leave heaven

Offline Byyp

• Om de nadejde
« Răspuns #58 : Martie 12, 2010, 14:00:26 »
 de ce nu ne-ai spus si noua de "veste"  :lol:?! pei cu siguranta ar fi de acord =))! ...Smurf deschide un topic special pentru crearea listelor...astfel sa nu se "incalece" prea mult discutiile! ....si daca le poti oferi sefilor de grupa un mail unde sa-ti poata trimite listele, ar fi foarte bine!...sau cine vrea ...le poate posta direct pe forum!

Merci frumos ! si chiar sper sa ne miscam repede! :pup:

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #58 : Martie 12, 2010, 14:00:26 »

Offline allessa

• Om de om
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #59 : Aprilie 12, 2010, 12:30:34 »
Buna. Cand aflam si noi ceva concret despre aceasta sesiune speciala? Merci