Mai, nu este asa. Oricum, imediat in paragraful urmator zice o chestie care se cam bate cap in cap cu ce ai citat tu, anume ca trece in anul III studentul care a acumulat 50% din creditele aferente anilor I si II de studii. Eu am sunat la secretariat pentru ca inca mai am restanta la Teoria Comunicarii (nu stiu daca o sa iau vreodata acest examen) si mi s-a spus ca trec in anul III cu restanta din anul I, cu conditia sa am 50% credite aferente anilor I si II, in anul III restanta asta urmand sa ma coste 200 ron. Asta daca n-o iau nici acum. Doamna respectiva mi-a mai zis ca nu mai e valabila nici chestia cu numar maxim de restante 4.
Legat de mesajul Biancai, nu cred ca e cum zice ea. Examenele din septembrie, adica practic din sesiunea de restante propriu-zisa, costa tot 40 ron. Asadar si prin urmare, de la secretariat eu am inteles ca, in cazul in care raman cu restanta din anul I, in septembrie voi plati tot 40 ron pentru ea si, in cazul in care nu o iau nici atunci, trec in anul III daca am 50% credite aferente anului II si dau in continuare examenul la TC pentru 200 ron/incercarea
.
Nici macar. Se pare ca nu se bat cap in cap. Articolul 3 nu exclude art.4, ci sunt explicitate conditiile de promovare pentru situatii diferite (mai multe sanse pentru student).
Christian ar trebui sa te interesezi personal despre situatia pe care o prezinti tu. Practic daca ai putea sa sustii toate examenele din anul II in anul III, ar insemna ca faci doi ani intr-unul. Nu cred ca mai e o problema de secretariat. Vorbeste cu decanul. Probabil ca articolele sunt facute in asa fel incat sa fie loc si de situatii speciale. Depinde cat esti de diplomat sa rezolvi o astfel de problema.
Cat despre taxa pt restantele din anul I, pt cei care "trebuie" sa promoveze in anul III, am primit mail de la secretariat (in data de 31.07.09) care contine asta
"Accesul la examen se va face daca:
- ati achitat restanta cu - 40 lei - daca restanta este din anul in curs
- 200 lei - daca restanta este din an anterior"
Daca e cum zici tu, 40lei/restanta din anul I, nu pot decat sa ma bucur!!!
Daca mai stie cineva ceva de la o sursa sigura, ar fi de ajutor. Sau mai bine asteptam pana in septembrie sa vedem ce se mai schimba.
Intra pe anul I ID, e o discutie despre 'teoria comunicarii', la pag 3, Titus "vinde" niste ponturi foarte utile. Bafta!