Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor
Subiect: Academia de Dezbateri- program de lecturi critice si dezbateri publice  (Citit de 428 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bianca_ptc

• Om bun
  • Mesaje postate: 11
  • An: II-Zi
  • Grupa: 5
Academia de Dezbateri
-in arguments we trust

Crezi ca sunt prea multe lucruri diferite intre Bucuresti si Oxford?
Daca esti student sau masterand in Bucuresti, poti face ca numarul lor sa fie cu unul mai putin.

ARDOR impreuna cu Policy Center te invita sa intri in Academia de Dezbateri, proiect inspirat din programe traditionale din universitati de prestigiu din lume, in care argumentele sunt probate “pe viu” in runde de debate online, lecturi critice din publicatii internationale si dezbateri publice in universitati.
Putine lucruri dau masura unei democratii mai mult decat modul in care aceasta isi sustine dezbaterile asupra unor subiecte provocatoare si (de multe ori) incomode. Prima motiune pe care o propunem este despre new media si impactul asupra democratiei, urmata de un subiect referitor la felul in care conceptul de minoritate etnica poate fi revizitat. Inregistrarile pentru prima runda de debate online au loc pe site-ul  www.academiadedezbateri.ro si se incheie in 6 martie. In luna martie, seminariile de lectura critica pe texte din publicatii internationale de renume (The Economist, Foreign Policy, Policy Review, Newsweek, European Voice) vor pregati dezbaterile publice, in care invitati de marca se alatura studentilor in echipe de debate. Abonamente pe un an la revista FP Romania si posibilitatea participarii la un weekend de lucru, in care vom aborda conceptul de dezbatere publica si politicile pentru tineri, vor incheia programul in august 2010.
Libertatea de expresie si dreptul la opinie (diferita) nu sunt castigate nicaieri definitiv, ci sunt intretinute sistematic prin exercitiu, curaj si inteligenta. Va propunem sa redescoperim impreuna farmecul si forta argumentului in discursul public, intr-un proiect finantat prin programul “Tineret in Actiune” si sustinut de Foreign Policy Romania, Facultatile de Stiinte Politice din Universitatea Bucuresti si din SNSPA si HotNews.ro.
Daca esti student/masterand in Bucuresti, fa-ti o echipa de debate, citeste regulamentul competitional si intra in prima runda online. Vino cu noi intr-un program care speram sa fie mai mult decat un exercitiu.

Echipa Academia de Dezbateri
Tel: 0748236571
contact@academiadedezbateri.ro
www.academiadedezbateri.ro

Offline Silvia_

• Pop Art Director
  • Mesaje postate: 715
  • An: III-Zi
  • Grupa: 4
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Re: Academia de Dezbateri- program de lecturi critice si dezbateri publice
« Răspuns #1 : Februarie 28, 2010, 02:09:04 »
doritori pentru o echipă?  :-"

Offline axy

• Om de om
  • Mesaje postate: 68
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Psihologie
Re: Academia de Dezbateri- program de lecturi critice si dezbateri publice
« Răspuns #2 : Februarie 28, 2010, 13:24:27 »
Eu as vrea . idu meu este alexandra_cristine (at) yahoo punct com (inlocuiti (at) cu @ si punct cu .) . da-mi add si vorbim

Offline bianca_dor

• Om bun
  • Mesaje postate: 13
Interesant. Cred ca vreau si eu  :cool:

Offline extravagance

• Om de om
  • Mesaje postate: 41
  • An: III-Zi
  • Instant human. Just add coffee
    • http://teapot-teafortwo.blogspot.com/
Pana cand ma pot inscrie? :cool:

Offline bianca_ptc

• Om bun
  • Mesaje postate: 11
inregistrarile se fac pana pe 6 martie

pe www.academiadedezbateri.ro

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).

Offline ivona_arina89

• Om de om
  • Mesaje postate: 49
  • Grupa: 9
Stiti unde se pot vizualiza discursurile postate deja? Eu fac parte dintr-o echipa negatoare si asteptam cu nerabdare discursul, numai ca pe site nu apare si nici mail de confirmare nu am primit.

Iar acum nu stiu daca echipa afirmatoare nu a postat discursul (si a fost descalificata) sau daca nu stiu eu unde sa il caut. :huh:
Mi-au taiat aripile.