Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: licenta Stancu Valentin  (Citit de 426 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sorina

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 94
  • An: III-Zi
  • Grupa: 11
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
licenta Stancu Valentin
« : Martie 12, 2010, 13:42:52 »
Am nevoie si eu de acea teza de doctorat pe care domnul profesor mi-a spus ca a trimis-o cuiva pe mail, please  :help:
Si va rog, sa mai impartasiti si alte informatii folositoare ontopic, de exemplu ca domnul profesor Stancu poate fi gasit joi dupa doua la cancelarie in povernei, pentru licenta :)
Hope for the best and prepare for the worst!

Offline sorina

• Om de nadejde
Re: licenta Stancu Valentin
« Răspuns #1 : Iunie 10, 2010, 17:12:02 »
Uau, ce de informatii utile... Domnul profesor poate fi găsit joia viitoare la ora 2, la cancelarie pentru licență. Am fost la secretariat și am întrebat. Cu placere!

Offline Anik.F

• Om bun
  • Mesaje postate: 8
  • Grupa: 6
« Răspuns #2 : Iunie 10, 2010, 18:02:20 »
unora dintre noi ne-a sugerat sa il sunam pentru a stabili o zi in care ne intalnim pt predarea licentei
Cautam fericirea dedicandu-ne cu orice pret lucrurilor pentru care nu suntem pregatiti...

Offline sorina

• Om de nadejde
« Răspuns #3 : Iunie 14, 2010, 12:05:55 »
Domnul profesor Stancu este joi la cancelarie dupa ora 2! A transmis sa aducem licenta intr-un singur exemplar, nelegata, neindosariata, cu doua pagini de titlu pentru ca pe una ne-o semneaza, iar pe cealalta ne ofera indicatii suplimentare, daca este nevoie. Ne vedem jooi... :pup:
P.S  @ Anik.F, tot aceasta zi iti va spune si tie daca-l suni  :p
« Ultima Modificare: Iunie 14, 2010, 12:11:57 de sorina »