Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor
Subiect: Află ce/cum/cand/unde e admiterea 2006 pentru FCRP ! !  (Citit de 17942 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Licurici

• Moderator Global
  • Mesaje postate: 872
  • An: I-Master
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: MCCO
  • un pitic, doi pitici... Licurici!
Raspuns: Află ce/cum/cand/unde e admiterea 2006 pentru FCRP ! !
« Răspuns #15 : Iulie 13, 2006, 15:53:40 »
8.90 la buget si 6.30 la taxa

S***a bruna :bere:
Domnule doctor, am o problema: sunt confuz. Sau nu.

Offline kinderella

• Om de om
  • Mesaje postate: 30
  • your pretty face is going to hell..
« Răspuns #16 : Iulie 13, 2006, 18:44:32 »
functioneaza CNA-u aici?! :eek: :)) hai sa spun altfel..eu nu sunt bautoare..deci..ce bere ziceai? :))
to live and not to breath is to die in tragedy

Offline ioana_ppp

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 137
  • An: III-Zi
  • Grupa: 8
« Răspuns #17 : Iulie 13, 2006, 19:10:01 »
salut :)
am si eu o intrebare... intre o olimpiada nationala si bacalaureat cam pe unde se situeaza admiterea?
Dum spiro, spero :P

Offline kinderella

• Om de om
  • Mesaje postate: 30
  • your pretty face is going to hell..
« Răspuns #18 : Iulie 13, 2006, 19:13:37 »
de ce am senzatia k esti ultima persoana kre trebuie sa isi faca griji? :blink:
to live and not to breath is to die in tragedy

Offline azale_amira

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 136
  • A moment's insight is worth a life's experience
« Răspuns #19 : Iulie 13, 2006, 22:46:23 »
Sincer acuma...la olimpiada e TOTAL altceva,subiecte,mod de corectare,subiectivitate,ca dovada premiul  1 de anul asta(credinta pana la moarte! :-")...chiar daca subiectele au fost simple si permitive.Iar bacul mie mi s-a parut simplu deci ar fi ok sa ne dea asa..Oricum o participare sau un premiu la nationala nu cred ca reprezinta un avantaj pt ca(eu cel putin)plec de la premiza ca toti candidatii au sanse egale,aici sau la olimpiada.Oricum am speranta ca macar aici examenul sa fie "pe bune"si sa nu apara si aici pe ultima suta de metri bine-cunoscutele "interese"si "aranjamente".Deci sperand ca va fi "pe bune",bafta tuturor,sa reusim si sa fim colegi in oct! :primu:
Ideas are like rabbits. You take a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen:)))

jijea

• Vizitator
« Răspuns #20 : Iulie 13, 2006, 23:48:16 »
Nu cred ca vor fi aranjamente. Si eu sper sa fie corect.

Intrebare : baieti (in afara de Shumilica) nu sunt pe aici ?  :d

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #20 : Iulie 13, 2006, 23:48:16 »

Offline Allisha

• Om de om
  • Mesaje postate: 66
  • An: Absolvent2009
  • Grupa: 10
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
  • I've killed Kenny!
    • Blog rotund
« Răspuns #21 : Iulie 14, 2006, 00:12:04 »
Oricum am speranta ca macar aici examenul sa fie "pe bune"si sa nu apara si aici pe ultima suta de metri bine-cunoscutele "interese"si "aranjamente

insinuai ca la olimpiada nationala de anul acesta s-a luat cu aranjamente locul 1? :nono:
sau la bac, ceea ce ar fi cu mult mai putin socant.

Offline azale_amira

• Om de nadejde
« Răspuns #22 : Iulie 14, 2006, 01:10:41 »
Nu insinuez nimic,dar "intamplator"locul 1 la olimpiada a fost luat de un elev din judetul organizator si "intamplator"cand am mers sa verificam daca intr-adevar s-au orectat contestatiile,ce ni se raspunde:"ca ierarhia e stabilita dinainte de concurs,dupa valoarea"istorica"evident" :console:Oricum,in urma olimpiadei de anul asta,s-a adunat o hartiutza cu 30semnaturi de la economisti,filosofi,psihologi,logicieni si sociologi,un memoriu mai bine zis care a ajuns intr-un final fericit la minister si sa speram ca pt cei de la anu'va fi mai bine.Cat despre mine,ma asteptam ca olimpiada de st socio-umane sa fie pe merit,ca si celelalte la care fusesem pana atunci,dar din pacate...asta e..pt cine vrea sa afle mai multe despre problema asta,despre baremurile incomplete si nesemnate,poate intra pe www.olimpiade.ro sau chiar pe forumul special.oricum,nu merita nici nervi,nici bataie de cap,doar cand se termina regreti munca irosita si ramai cu un gust amar. :jos:
Ideas are like rabbits. You take a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen:)))

Offline Allisha

• Om de om
  • Mesaje postate: 66
  • Grupa: 10
  • I've killed Kenny!
    • Blog rotund
« Răspuns #23 : Iulie 14, 2006, 01:42:39 »
Locul 1 la filosofie nu a fost din judetul organizator. la logica si la economie stiu si eu ca s-au facut multe magarii. mai multe ca in oricare an. cat despre contestatii... foarte rar au fost acceptate, iar atunci cand au fost s-au micsorat notele.
Dar am deviat de la subiect. sa revenim la examenul de admitere. credeti ca vor intra toti pe bune?   :yeah:
come on!
dupa calculele mele, fara pilosi, fara rromi, fara moldoveni si fara genii... ne mai raman si noua vreo 40-50 de locuri  :lacrimi: ...la fara taxa.

Offline azale_amira

• Om de nadejde
« Răspuns #24 : Iulie 14, 2006, 13:12:38 »
Corect cel din Oradea a luat premiul 2,dar tot a mers la internationala :cascat: Oricum,sa nu deviem. :console: App de locuri,eu pun un pronostic de 60-65.Sper sa ma insel si sa am o surpriza placuta,dar ma astept la orice -_-

Offline Șumilică

• Administrator
  • Mesaje postate: 1.083
  • An: Absolvent2008
« Răspuns #25 : Iulie 14, 2006, 14:55:53 »
pai eu va scriu din facultatea de comunicare acum si pana la urma sunt 65 de locuri la buget si 225 la cu taxa, dupa cum a spus si licurici mai sus, dar ea a zis fara `cu`  :w00t:

Haideti acum la inscriere cat e gol  :w00t:

de luni va triez

"Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.."
U. Peter

Offline BLaCkWid0

• Baroana
  • Mesaje postate: 1.905
  • Grupa: 2
  • I lern lots at skool!
    • Adevaratul blog de relatii publice
« Răspuns #26 : Iulie 14, 2006, 15:13:58 »
Shumi...ai zis la un mom dat ca vom sta 3 ore in sala de examen...anul trecut stiu ca au fost 2 ore jumate...deci s-a marit timpul sau ai scris doar din instinct 3 ore?  :d
Immerse your soul in love

Offline Șumilică

• Administrator
  • Mesaje postate: 1.083
  • An: Absolvent2008
« Răspuns #27 : Iulie 14, 2006, 16:22:58 »
Instinctul ma caracterizeaza. Scuza-ma, nici nu mai stiu cate ore a durat... daca stii tu sigur ca 2 ore jumate atunci atatea au fost. Cel mai probabil la fel si anul asta.  :huh:

"Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.."
U. Peter

Offline chantal

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 115
  • In Univers, totul este ecou.
« Răspuns #28 : Iulie 14, 2006, 17:24:05 »
De ce mai intreaba lumea daca se merge pe relatii sau bani cand stim cu totii ca asa e? Si in facultatea noastra si peste tot. Da, se intra pe bani. Si pe bani grei sau pe influenta politica. Nu vorbesc fara rost, pentru ca stiu exemple concrete. Ideea e ca daca tragi tare si iti doresti cu adevarat (si mai ai si un strop de noroc) nu e imposibil sa intri ..chiar la buget. Bafta tuturor si fie ca cei mai buni sa aiba prioritate.
Ce sa fac? Fac ce pot.

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #28 : Iulie 14, 2006, 17:24:05 »

Offline tryn

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 106
  • An: I-Master
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: CMRU
  • bla
« Răspuns #29 : Iulie 14, 2006, 21:41:57 »
eu vin luni la inscriere :D
http://vorbeinvant.blogspot.com/
http://ioanabirdu.fototarget.ro/
"dreams have only one owner at a time , that's why dreamers are lonely"