Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: licenta cu domnul Frigioiu  (Citit de 9438 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline h3don3

• Om bun
  • Mesaje postate: 6
  • An: IV-ID
  • Grupa: 2
Re: licenta cu domnul Frigioiu
« Răspuns #45 : Decembrie 09, 2009, 16:22:58 »
Salutare!
Cine isi pregateste pentru 2010 (sesiunea din vara) licenta cu D. Frigioiu? I-ati prezentat pana acum ceva,exista stabilite zile pentru intalnire ? Eu m-am vazut o singura data cu dumnealui si nu am discutat foarte multe,decat tema lucrarii si cam atat. La voi cum merge treaba? Ar trebui sa insist mai mult sau nu am prins eu "start-ul" cum trebuie?

Offline irinutzsa

• Guru
  • Mesaje postate: 779
  • An: Absolvent2008
  • Grupa: 3
  • Sectiune/Master: Psihologie
« Răspuns #46 : Decembrie 09, 2009, 16:26:48 »
stie cineva unde si cand am putea sa-i gasim? ori pe D-l Frigioiu sau D-l Fitzek? :cutit:
"Destinul conduce jumatate din viata unui om, iar caracterul cealalta jumatate."

Offline h3don3

• Om bun
« Răspuns #47 : Decembrie 10, 2009, 17:12:03 »
Eu stiu ca Dl.Frigioiu are cursuri miercuri si joi in Victoriei ,sala VB sau VA (oricum sunt tot in aceeasi zona)miercuri de la 16:00-18:00 si joi de la 16:30-18.30. Sper sa nu fi gresit.Am mai inteles de la dumnealui ca poate fi gasit in Povernei vinerea dupa 12:00.

Offline husky23

• Om de om
  • Mesaje postate: 20
  • An: III-ID
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
« Răspuns #48 : Decembrie 16, 2009, 18:34:26 »
si eu m-am inscris la dl. Frigioiu, pentru sesiunea din vara. ne-am intalnit o singura data cand i-am prezentat tema, o structura a lucrarii (capitole si subcapitole), o posibila bibliografie cu care a fost de acord si atat. nu am stabilit nicio intalnire deocamdata, nici nu m-a intrebat pentru ce sesiune ma inscriu, adevarul e ca se cam grabea...probabil vom afla pe parcurs de la dansul sau de la alti colegi. spor la treaba!

Offline h3don3

• Om bun
« Răspuns #49 : Decembrie 19, 2009, 23:05:54 »
Bun.Pai atunci sa ne uram "Sarbatori Fericite" si sa ne reauzim in ianuarie cu mai multe vesti despre evolutia lucrarii!

Offline svetic

• Om de om
  • Mesaje postate: 40
  • An: Absolvent2009
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: --
« Răspuns #50 : Ianuarie 27, 2010, 01:04:50 »
Buna,
stie cineva unde poate fi gasit dnul Frigioiu zilele acestea? am nevoie de semnatura pentru lucrarea de licenta si nu are un program fix in perioada asta.
mersi

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #50 : Ianuarie 27, 2010, 01:04:50 »

Offline melancoblegie

• Senior
  • Mesaje postate: 294
  • An: II-Zi
  • Grupa: 3
  • bohemian child
« Răspuns #51 : Ianuarie 27, 2010, 17:28:17 »
il gasesti intre 3-6 februarie in povernei.

Offline h3don3

• Om bun
« Răspuns #52 : Februarie 11, 2010, 20:14:41 »
Dintre cei inscrisi la dumnealui pentru sesiunea din vara,aveti noutati ceva? Vreo intalnire,discutie? Cineva...oricine???  :)

Offline sweet_poison

• Senior
  • Mesaje postate: 440
  • An: III-Zi
  • Grupa: 9
« Răspuns #53 : Februarie 11, 2010, 23:42:48 »
Nu. Vedem cand incepe scoala ce si cum  8-)

Offline husky23

• Om de om
« Răspuns #54 : Martie 09, 2010, 20:36:52 »
s-a terminat si sesiunea....cum merge cu lucrarea, v-ati intalnit cu dl. Frigioiu?

Offline h3don3

• Om bun
« Răspuns #55 : Aprilie 07, 2010, 12:08:56 »
NU...din pacate am fost plecata din tara si am ratat termenul limita de depunere al cererilor..:( Oricum nici cu lucrarea nu stateam foarte bine,abia un capitol scris. Asta este,poate in februarie 2011 voi avea mai mult noroc.Bafta celor care dati la vara!

Offline Sandra_Wannita

• Om bun
  • Mesaje postate: 15
  • Grupa: 4
« Răspuns #56 : Aprilie 29, 2010, 13:35:14 »
Am inteles ca s-a organizat o intalnire cu dl Frigioiu zilele trecute in Povernei. Este adevarat si daca da, despre ce s-a discutat? Ma scuzati daca gresesc, nu sunt sigura ca am auzit bine....de aceea si intreb. Multumesc 8-)

Offline dianutz

• Om bun
  • Mesaje postate: 7
  • An: II-Zi
  • Grupa: 14
« Răspuns #57 : Mai 26, 2010, 11:20:37 »
Va rog frumos imi puteti spune unde l-as putea gasi pe domnul Fitzec sau domnul Frigioiu la facultate saptamana asta? A stabilit domnul Frigioiu o intalnire  pentru licenta? La voi cum merge treaba ?

Offline carmen_M

• Om bun
  • Mesaje postate: 10
  • Grupa: 4
« Răspuns #58 : Mai 26, 2010, 19:24:57 »
eu stiu ca are joia curs la polizu la ora 6, in sala unde am facut analiza imaginii organizatiilor. eu nu i-am dus nimic pana acum, sper ca maine va fi ziua cea mare  :)

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #58 : Mai 26, 2010, 19:24:57 »

Offline husky23

• Om de om
« Răspuns #59 : Mai 27, 2010, 14:21:44 »
eu l-am gasit miercuri la 16.30-17.00 in Povernei, dar a fost intamplator pentru ca nu ma dusesem special sa ma intalnesc cu dansul. din pacate nu aveam nici un material sa-i prezint si nici nu cred ca voi avea pana in perioada obligatorie de depunere a lucrarii. daca totusi aflati de vreo intalnire, va rog sa anuntati si pe forum. spor!