Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Susținerea referatelor/examen  (Citit de 1848 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline johnny

• Om bun
  • Mesaje postate: 11
Susținerea referatelor/examen
« : Mai 11, 2008, 12:15:31 »
Buna!

Susținerea referatelor/examen va avea loc mâine?
“We judge ourselves by what we feel capable of doing, while others judge us by what we have already done” -Henry Wadsforth Longfellow

Offline JohnDoe

• Om de om
  • Mesaje postate: 23
Raspuns: Susținerea referatelor/examen
« Răspuns #1 : Mai 11, 2008, 19:20:43 »
inainte de orice sustinere a referatelor si implicit examen, eu sunt curios sa aflu daca a fost vreun coleg la recuperarea seminariilor de vineri. Daca exista vreunul, poate sa comunice si lenesilor daca maine se tine vreun seminar? Si ce seminar? 6 sau 7?  :-? Merci
doar eu..

Offline marinceaadina

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 105
  • An: I-Master
  • Grupa: 2
« Răspuns #2 : Mai 11, 2008, 23:29:48 »
Eu am fost vineri (sin inca 3 colege  :agree:). Din cate am inteles, luni se face seminarul. Cine mai vrea sa prezinte e binevenit. Cat despre numarul seminarului, s-a cam pierdut sirul si oricum nu mai conteaza.

Offline vlase

• Om bun
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #3 : Mai 12, 2008, 21:14:20 »
si pana la urma care e data examenului/sustinerea proiectului?  :-?

Offline Chagrin

• Om de om
  • Mesaje postate: 26
  • An: I-Master
  • Grupa: -
« Răspuns #4 : Mai 13, 2008, 09:49:59 »
referatul se sustine pe data de 24 mai ( sambata) de la ora 8. Domnul profesor ne-a anuntat ca intrebarile vor fi atat din ceea ce am scris, cat si din intreg manualul.  Dragi colegi, am vorbit cu domnul seminarist si ne-a intrebat daca am fi dispusi sa recuperam vineri pe 16, ultimul seminar. Asteapta acum raspunsul noastru asa ca va rog sa va exprimati dorinta :)

Offline johnny

• Om bun
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #5 : Mai 13, 2008, 14:23:18 »
Eu unul aș fi de acord, dar depinde in totalitate de ora... cu începere până la ora 14 e bine...după nu am cum!
“We judge ourselves by what we feel capable of doing, while others judge us by what we have already done” -Henry Wadsforth Longfellow

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #5 : Mai 13, 2008, 14:23:18 »

Offline JohnDoe

• Om de om
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #6 : Mai 13, 2008, 15:46:45 »
si eu sunt de acord...la orice ora vineri, e ok in principiu
doar eu..

Offline stranger

• Om bun
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #7 : Mai 13, 2008, 18:21:37 »
"referatul se sustine pe data de 24 mai ( sambata) de la ora 8. Domnul profesor ne-a anuntat ca intrebarile vor fi atat din ceea ce am scris, cat si din intreg manualul. "

Ce facem cei care dam examenul de competenta lingvistica la franceza, pe 24 mai, ora 8?  :huh:

Offline vlase

• Om bun
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #8 : Mai 23, 2008, 12:17:25 »
avand in vedere ca este o sustinere orala si stiti cat dureaza de obicei un astfel de examen la frigioiu , puteti da linistiti examenul la franceza si apoi sa va intoarceti sa il sustineti si pe cel la imaginile liderilor.succes! :cool: