Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: restanta?  (Citit de 1622 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Victor

• Om de om
  • Mesaje postate: 23
  • An: Absolvent2008
  • Grupa: -
restanta?
« : Iunie 02, 2008, 11:43:34 »
are cineva vreo idee despre data la care ar trebui sa dam restanta la cursul asta?  :confuz: stiam ca proful e plecat din tara, iar in programarea sesiunilor, nu apare nicaieri vreo data. si se apropie si licenta....  :-?

so...please help if you can!  :worthy:

cheers
"Liberty is not a means to a higher political end. It is itself the highest political end." (Lord Acton)

Offline noemi

• Om de om
  • As vrea sa fie plin de fluturi.
Raspuns: restanta?
« Răspuns #1 : Iunie 02, 2008, 13:24:12 »
haos total in facultatea asta.ce ma bucur ca o termin  :proud:. restanta la marketing politic apare in programarea examenelor de la avizier. se da maine, 3 iunie, in sala 12. initial era vorba de ora 16. dar cum m-am obisnuit cu stilul acestei facultati, am zis sa dau un telefon de verificare asa cu o zi inainte de examen..ei bine am aflat ca se da la ora 13 pana la urma si ca se stie de joi si ca cica ar fi trebuit sa ne anunte adina..mai sunt mai putin de 24 de ore pana la examen deci..oare cand am fi aflat? in fine, nu mai zic nimic. toti suntem stresati la maxim, iar SNSPA-ul, ca de obicei - varza la organizare - nu ne usureaza deloc existentele. eh..noi sa fim sanatosi, ca de ei..am scapat.. :w00t:

deci 3 iunie - ora 13 - sala 12  :->

Offline ginseng

• Senior
  • Mesaje postate: 270
  • An: II-Zi
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: Psihologie
  • scurt-circuit
    • îndrăznește
« Răspuns #2 : Iunie 02, 2008, 14:39:25 »
wtf?! de cand apare la avizier ca acu cateva zile nu era.
suntem mult mai mult.

Offline Victor

• Om de om
« Răspuns #3 : Iunie 02, 2008, 14:53:06 »
ce tampenie, asta nu e examen unde poti invata de azi pe maine + resurse umane !!! :cutit:

ma rog, merci.
"Liberty is not a means to a higher political end. It is itself the highest political end." (Lord Acton)

Offline raluka

• Om de om
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #4 : Iunie 02, 2008, 16:01:15 »

Hei, uitati o informatie de ultima ora...am sunat la secretariat sa  verific daca examenul se da maine..si ghiciti ce mi s-a spus..exemul la marketing politic se da in septembrie..nu a fost fixata o sesiune de restate acum...daca va vine sa credeti asa ceva...

Offline Victor

• Om de om
« Răspuns #5 : Iunie 02, 2008, 16:07:23 »
suntem cumva in zona crepusculara people?!  =))  =))  =))

am sunat si EU adineaori la secretariat si mi s-a spus in mod clar ca maine se da examenul asa cum s-a spus intr-un reply de mai sus (la 13 maine).  :w00t:

deci ori secretariatul a innebunit de tot ori lasati-va de glume.  :nono:

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #5 : Iunie 02, 2008, 16:07:23 »

Offline raluka

• Om de om
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #6 : Iunie 02, 2008, 16:12:03 »

Din pacate nu este o gluma. L-am sunat acum pe domnul profesor Bogdan Teodorescu pentru a verifica paternitatea examenului de maine. Mi-a confirmat, examenul este maine la sala 12. Din pacate, pentru mine secretariatul facultatii de comunicare a incetat sa mai fie o sursa credibila si oficiala de informatii...

Offline Victor

• Om de om
« Răspuns #7 : Iunie 02, 2008, 16:14:01 »
adevarat, dar la cine exact ar trebui sa apelam in situatii din astea daca nu acolo!?  :nervi: ma rog, spor pentru maine.

Offline ginseng

• Senior
  • Mesaje postate: 270
  • An: II-Zi
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: Psihologie
  • scurt-circuit
    • îndrăznește
« Răspuns #8 : Iunie 02, 2008, 20:54:58 »
 :lol: :lol: :lol: asta cu secretariatul a fost tare, nota 10 pt originalitate
suntem mult mai mult.