Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: subiecte la imaginea liderilor  (Citit de 2562 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline alina_simona

• Om bun
  • Mesaje postate: 10
  • An: Absolvent2008
  • Grupa: 3
subiecte la imaginea liderilor
« : Mai 18, 2008, 08:10:36 »
are cineva idee ce e da :help: :cry:multumesc :worthy:

Offline alina_simona

• Om bun
Raspuns: subiecte la imaginea liderilor
« Răspuns #1 : Mai 18, 2008, 08:12:18 »

cate subiecte da cate obligatorii tot aa a ramas nu am fost de loc la acest ex.  :worthy:

Offline JohnDoe

• Om de om
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #2 : Mai 18, 2008, 11:35:26 »
iu jprechenesti rumanian :huh:?
doar eu..

Offline ginseng

• Senior
  • Mesaje postate: 285
  • An: II-Zi
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: Psihologie
  • scurt-circuit
    • îndrăznește
« Răspuns #3 : Mai 18, 2008, 11:39:46 »

cate subiecte da cate obligatorii tot aa a ramas nu am fost de loc la acest ex.  :worthy:

tu chiar existi? :lol: :lol:
suntem mult mai mult.

Offline alina_simona

• Om bun
« Răspuns #4 : Mai 18, 2008, 13:03:34 »

tu chiar existi? :lol: :lol:

da
 :yahoo: :look: :look:

Offline Advent

• Senior
  • Mesaje postate: 291
  • An: I-MasterID
  • Grupa: -
  • Ochiul, ca un submarin, sondează marea viselor
« Răspuns #5 : Mai 21, 2008, 14:59:27 »
Cel mai bine ar fi sa nu mai faceti atatea fite ca le stiti voi pe toate..Mi se pare lipsa de bun simt. :agree:
 Omul chiar nu stie, poate nu a reusit sa ajunga la acest curs. Alina_ Simona, din cate am aflat de la seminar nu exista o lista propriu-zisa de subiecte, intregul curs trebuie invata si ras-invatat pentru ca vor exista intrebari din orice tema. Cel mai important este eseul care va fi disecat de domnul Frigioiu ( ne-a promis ca va fi f dur). Dur din cauza colegilor care s-au inscris la temele de seminar si nu le-au mai sustinut! :cutit:
numai bine
Curand, subit, a venit si intelesul lumesc al momentului decisiv..DESPARTIREA DE ELE...Pe una am lasat-o sa se decoloreze pe rama unui geam, pe cealalta am pastrat-o intr-un album pe care-mi promiteam sa-l deschid cat de des pot. Dar vederea lor imi provoca durere cu atat mai mult cu cat in ele era ADEVARUL..Atat de clar si de lucid, spunea totul despre mine si despre ceea ce am vrut sa devin despartindu-ma de ele.

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #5 : Mai 21, 2008, 14:59:27 »

Offline vlase

• Om bun
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #6 : Mai 23, 2008, 11:49:05 »
cand e examenul pana la urma? :help:

Offline marinceaadina

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 105
  • An: I-Master
« Răspuns #7 : Mai 23, 2008, 12:59:36 »
maine (sambata) de la 8 :cutit:

Offline alina_simona

• Om bun
« Răspuns #8 : Mai 23, 2008, 20:00:01 »
multumesc din suflet pentru intelegere si mai era o problema sunt la id

Offline Advent

• Senior
  • Mesaje postate: 291
  • An: I-MasterID
  • Grupa: -
  • Ochiul, ca un submarin, sondează marea viselor
« Răspuns #9 : Mai 26, 2008, 15:44:40 »
As fi foarte recunoscatoare daca mi-ar spune cineva cum a decurs evaluarea de sambata. Cat de greu a fost interogatoriul si daca au picat studenti.
va multumesc.
Curand, subit, a venit si intelesul lumesc al momentului decisiv..DESPARTIREA DE ELE...Pe una am lasat-o sa se decoloreze pe rama unui geam, pe cealalta am pastrat-o intr-un album pe care-mi promiteam sa-l deschid cat de des pot. Dar vederea lor imi provoca durere cu atat mai mult cu cat in ele era ADEVARUL..Atat de clar si de lucid, spunea totul despre mine si despre ceea ce am vrut sa devin despartindu-ma de ele.

Offline marinceaadina

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 105
  • An: I-Master
« Răspuns #10 : Mai 26, 2008, 16:22:56 »
Examenul a fost destul de lejer. Ideea e asa: daca ai un referat ok (adica nu plagiat din carti) pe care il stii e foarte bine. Incepi sal prezenti si dupa una/doua propozitii el te opreste si -ti pune intrebari din referat (ex: definitii, ce spune x autor, pareri personale etc.) sau maxim din curs, daca are legatura cu referatul tau. In principiu, daca stii sa raspunzi la intrebarile/intrebarea din referat, nu te mai intreaba din curs si te trece direct.
Din ce am auzit pana acum, notele au oscilat intre 8-10  :w00t:. Au picat cred vreo 3 persoane pentru ca nu au stiut sa raspunda la intrebari.
E ok, nu va panicati! Cititi bine referatul si din curs doar ce are legatura cu el.