Catalin, licenta voastra va fi ceva mai lejera in privinta numarului de studenti. La noi au fost mai multe generatii care au terminat consecutiv. Este ok ce zici tu, sa contactezi profesorii deja, dar unii dintre ei prefera sa aranjeze astfel de situatii in octombrie (si eu contactasem profesorul la finalul anului II si mi s-a spus ca vom discuta in octombrie).
Nu spun acum ca nu vor mai exista cazuri in care se va spune " nu mai avem loc, suntem prea aglomerati" insa anul asta profesorii vor avea la jumatate numarul de licentiati, si daca asa cum am fost ne-am gasit profesori coordonatori, o sa se gaseasca si in cazul in care sunt mai putini studenti.
Ca sfat venit in urma experientei: alegeti profesorul cu grija, sa nu va lasati in seama ideii... "il aleg pe x ca nu ma bate la cap si am si job si activitati extracuriculare". Situatia asta ideala la prima vedere devine cosmar cand te vezi in fata licentei fara pic de indrumare si fara bibliografie. Mai sanatos pentru rezultatul final este astfel un profesor care sa va bata la cap, sa va ceara capitolele inainte de terminare, sa va corecteze fiecare virgula.
Succes si spor!