Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor
Subiect: Admitere 2009  (Citit de 74382 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shavy

• Om de om
  • Mesaje postate: 67
  • An: Candidat
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: --
  • sunt shavy, fara sageti, ex dolmayan.
    • dein frust macht mich an
Re: Admitere 2009
« Răspuns #1035 : Octombrie 11, 2009, 20:49:06 »
nu e de neinvatat.. doar ca.. grila aia.. de raspunsuri.. mi-o taiat elanul.. uite asa!.. si de invatat nu poti spune ca nu am facut asta.. avand in vedere ca bunul vostru prieten, vali, mi-o bagat o carte pe gat. .. in fine.. inca'caut definitia originalitatii.. poate poate o gasesc.. mai stii?:))
http://cavaleriicetatiirosii.blogspot.com/
http://lookingfordomdom.deviantart.com/
jetzt sein sie doch vernunftig!!!.. banana'ass

Not for riches, not for sway
not for economic benefits
met they the emperors requirements
for freedom can't be bough

Offline Ceemona

• Om de om
  • Mesaje postate: 35
  • An: I-Zi
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
« Răspuns #1036 : Octombrie 12, 2009, 12:11:44 »
eu am o enigma: cat de original poti fi la..... economie, de exp?  :w00t:

Inainte de admitere ma injuram singura ca am ales economia ca materie de examen, dar ulterior mi-am dat seama ca nu e chiar atat de exacta. Asta pt ca eseurile nu erau formulate pe partea "matematica" a economiei. Nu ni s-au cerut sa rezolvam probleme sau chestii de genul. Eu una am facut o gramada de conexiuni si comparatii, analize, etc. Cand am vazut baremul m-a luat cu friguri ca am crezut ca nu intru. Strict dupa barem luam 6 si ceva, cred. Totusi, am luat 8.55 (nu mult, dar suficient :d). Oricum, am ajuns sa zic ca guvernul a apasat pedala de frana pana la capat in momentul in care a hotarat cresterea salariilor in conditii de criza si asa mai departe. Am comparat economia actuala cu o masina de curse iar guvernul cu soferul ei. Comparatie buna sau proasta, am intrat  :))
Si sincer, am invatat doar in ultimele 2-3 saptamani.
"Cind lucrurile merg bine, ceva a mers prost."

Offline _raluca_

• Om bun
  • Mesaje postate: 1
admitere 2010
« Răspuns #1037 : Ianuarie 14, 2010, 18:47:14 »
hello si eu dau in vara admitere (la romana) tot pt comunicare.vreau sa va intreb cand apar subiectele pt admiterea din 2010 si cat a durat examenul anul trecut. eu pe site am citit ca se aleg 3 dintre acele variante iar acum am vazut baremul pus pe forum care continea 4 subiecte.in 2010 cate vor fi?

Offline kraker

• Senior
  • Mesaje postate: 448
  • An: II-Zi
  • Grupa: 8
  • toate cuvintele mele sunt stricate
« Răspuns #1038 : Ianuarie 14, 2010, 19:18:06 »
teoretic apar prin martie, practic... anul trecut au fost trei subiecte în trei ore(parcă), acum doi ani patru subiecte, acum mai mulți ani 6, ar trebui să apară tot prin martie și politica de admitere... succes
"mai adânc decât mine în mine însumi este gândul. el îmi dă bucuria , dacă mi-o poate da cineva" noica

Offline Calancea Roxana

• Om bun
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #1039 : Ianuarie 19, 2010, 18:35:03 »
            Salut! Am și eu o serie de curiozități :eek:.Am reușit sa trec prin câteva zeci de pagini de forum,dar știți cum e românul,mereu mai are ceva de întrebat.Îmi cer scuze dacă subiectele au mai fost dezbătute(și ochiul meu nu a fost destul de receptiv încât sa capteze) și v-aș ruga sa mă redirecționați în cazul în care mă bag aiurea în seamă. :confuz:
     1.La faza cu admiterea(româna) : deci per total e ok?Are șanse un elev mediocru,de mijloc sa prindă și buget sau tre' să fii geniu înnăscut?Din câte am citit, mi se pare ca s-au făcut eforturi supraomenești, deși toata lumea zice ca it's piece of cake.Sau poate sunt eu prea leneșă..
     2. Și ceva despre proiecte interculturale?Nu am găsit mai nimic(sau poate,din nou,nu am căutat destul).
            Va mulțumesc anticipat! :worthy:  :worthy: :worthy: O seara placuta!

Offline ankara

• Senior
  • Mesaje postate: 219
  • Grupa: 5
« Răspuns #1040 : Ianuarie 19, 2010, 19:10:01 »
Nu e vorba de eforturi supraomenesti, e pur si simplu o facultate care are ca si mod de selectie admiterea scrisa. Adica nu vine si intra oricine, trebuie sa se faca eforturi. Nu supraomenesti... caci noi toti suntem oameni :) vorbim, citim, umbla in 2 picioare (cand ne imbatam si de-a busilea)  :-> .

Asa ca.. trebuie sa inveti, sa iti insusesti cat mai multe informatii si sa muncesti. E alt nivel, e facultate, e chiar una care are unele pretentii de la studentii ei.

Multa bafta!
"Nu am voie sa fiu un obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." Peter O`Toole

www.fatadelaradio.wordpress.com

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #1040 : Ianuarie 19, 2010, 19:10:01 »

Offline Calancea Roxana

• Om bun
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #1041 : Ianuarie 19, 2010, 20:29:08 »
Multumesc de lămuriri! Am bănuit eu că nu intri prin magie!   :-? Dar omul poate spera ,nu? Oricum,din câte am auzit,facultatea merita,deci efortul meu minor va fi răsplătit.

Offline ankara

• Senior
  • Mesaje postate: 219
  • Grupa: 5
« Răspuns #1042 : Ianuarie 20, 2010, 01:41:56 »
Spera, invata si gandeste-te doar la materie. Vei avea timp si de emotii si temeri si mult mai multe momente in care sa speri. Toate la vremea lor, nu te grabi.
"Nu am voie sa fiu un obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." Peter O`Toole

www.fatadelaradio.wordpress.com

Offline uili

• Om bun
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #1043 : Ianuarie 20, 2010, 18:55:15 »
cateva intrebari despre admiterea de anul acesta, din moment ce topicul cu "admitere 2010" e inchis :d

La economie, am inteles ca vor aparea variante de subiecte prin aprilie. Cate din ele pica? Si aproximativ pe ce data e admiterea?

multumesc anticipat.

Offline pdt

• Senior
  • Mesaje postate: 256
  • An: II-Zi
  • Grupa: 8
« Răspuns #1044 : Ianuarie 20, 2010, 19:20:07 »
cateva intrebari despre admiterea de anul acesta, din moment ce topicul cu "admitere 2010" e inchis :d

La economie, am inteles ca vor aparea variante de subiecte prin aprilie. Cate din ele pica? Si aproximativ pe ce data e admiterea?

multumesc anticipat.

As putea sa dau acelasi sfat pe care l-au dat colegele mele mai sus, dar se pare ca nu ai citit acele ultime posturi.

Din cele 100 de subiecte anul trecut au fost date 3. Iar admiterea a fost pe 19 iulie. Daca vrei mai multe detalii, citeste discutiile despre admiterea 2009, s-au pus intrebarile astea de foarte multe ori si s-a si raspuns la ele. Conditiile admiterii 2010 vor fi publicate pe site-ul facultatii odata cu subiectele posibile.

Spor la invatat!

Offline Cătălin

• Moderator
  • Mesaje postate: 4.524
  • An: Absolvent2009
  • Quod me nutrit me destruit!
    • Catalin Vieru - To be or not to be fashionable
« Răspuns #1045 : Ianuarie 23, 2010, 04:47:25 »
topicul acesta se inchide. admiterea din 2009 a trecut. pentru cei interesati, puteti deschide un topic pt 2010. acestuia ii ajung 70 de pagini :)
Paradoxurile de astazi sunt prejudecatile de maine - Marcel Proust