Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor
Subiect: Admitere 2009  (Citit de 74379 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline antonici

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 106
  • An: II-Zi
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Răspuns: Admitere 2009
« Răspuns #15 : Decembrie 03, 2008, 16:55:38 »
daca are cineva subiectele din 2008 la psihologie rezolvate,il rog din suflet sa mi le dea si mie.. :help:nu pe degeaba normal,si v-as fi f recunoscatoare.eu deja am inceput sa invat lectiile,doar ca nu am programa..adica nu stiu exact ce lectii trebuie si care nu...ma puteti ajuta sa ma lamuresc?
:)

Offline Alex

• Guru
  • Mesaje postate: 922
  • An: III-Zi
  • Grupa: 9
    • Bulletproof
« Răspuns #16 : Decembrie 03, 2008, 17:07:58 »
Incearca se te uiti pe subiectele de anul trecut si sa vezi ce capitole au fost cuprinse.
De ce ai cumpara subiectele gata rezolvate?  :confuz:

Offline antonici

• Om de nadejde
« Răspuns #17 : Decembrie 03, 2008, 20:30:16 »
pt ca nu am nicio idee cum sa le rezolv ca sa stiu sigur ca intru..mi-e cam frica...pentru ca am facut conspectul azi la senzatii si e f mult de invatat...nu stiu cum as putea retine atat de multe informatii intr-atata timp...pana la sfarsitul manualului... :cry:si mai e si bacul...

Offline alexandra.moscalu

• Om de om
  • Mesaje postate: 30
  • An: I-Zi
  • Grupa: 5
Răspuns: Răspuns: Admitere 2009
« Răspuns #18 : Decembrie 04, 2008, 15:48:27 »
@alexandra.moscalu

uite cum stau lucrurile:

-programa pentru admitere este practic inexistenta.sunt niste subiecte propuse pentru examen.De indata ce sunt publicate pe site-ul facultatii, esti libera sa consulti orice sursa doresti.
-noi, cei care am dat admiterea in vara, am avut parte de o surpriza placuta/neplacuta cand ni s-au publicat subiectele propuse si anume:in proportie de 80% subiectele se asemanau cu cele din anul anterior.nu pot sa-ti garantez ca acele subiecte vor ramane si pentru anul urmator sau daca intreg sistemul de desfasurare al examenului va ramane neschimbat,dar iti pot sugera sa le lecturezi si sa incerci sa iti faci o parere in mare despre materia respectiva.Cu siguranta, materia va ramane aceeasi si poate doar formularea subiectelor va fi diferita de cea de anul acesta.
-eu am intrat, deci iti pot spune ca nu am facut meditatii speciale pentru bac, ci doar m-am consultat cu o persoana avizata.Intr-adevar a facut diferenta pentru ca am putut discuta lucruri pe care in mod obisnuit nu le-ai dezvolta la ore. acest lucru ti-l pot sugera si tie:sa iti alegi o persoana (profesor, elev, absolvent, samd) sa te indrume pe tot parcursul acestui an.

Bafta multa iti urez.
sfat:posteaza mai des pe forum.o sa devii dependenta de el daca intr-adevar vrei FCRP.
...si crede-ma este singura dependenta pe care ti-o recomand cu draga inima! :agree:

mersi mult  :d o sa incerc sa ma consult cu o profesoara de romana si poate chiar, daca reusesc, cu un profesor din facultate, deoarece, din cate am inteles viziunea unui om din facultate poate fi diferita de cea a unui profesor de liceu. avand in vedere ca nu cunosc pe nimeni din facultate personal, o sa-mi mai public pe aici nelamuririle, dar din pacate literele de la verificare nu mi se afiseaza sub nicio forma si nu mi-e chiar asa usor sa le dau de cap pronuntate in engleza(mi-am batut capul vreo zece minute pana mi-am dat seama ca auzeam un "Y" si nu un "I") :confuz:
« Ultima Modificare: Decembrie 04, 2008, 15:50:35 de alexandra.moscalu »

Offline go_me_21

• Moderator
  • Mesaje postate: 1.065
  • An: III-Zi
  • Grupa: 9
  • Change you passion for glory!
« Răspuns #19 : Decembrie 04, 2008, 22:06:07 »
@antonici

ce Id frumos.demn de un viitor FCRP-ist. :->

nu stiu cat de mult o sa te incalzeasca/intereseze lucurile pe care am sa ti le spun, insa e bine sa le auzi incepand de acum: cineva foarte drag mie de la facultatea asta a urlat la mine vreo cateva luni bune sa nu-mi pese asa de mult de stresomania numita BAC  :w00t: ci sa-mi pese de 1000 de ori mai mult de fascinantul examen de admitere. tot zeitatea m-a mai atentionat ca o sa-mi vina sa ma apuc de sporturi extreme atunci cand n-o sa-mi vad numele pe listele celor admisi   :cutit: .m-am gandit ca e bine sa incepi sa inveti lucrurile astea de pe acum...altfel mai tarziu o sa-ti para rau.asta o data....

apoi...vezi si tu partea buna a lucrurilor..ai un forum de milioane (care va face fata cu succes chiar si in timpul crizei financiare  :lol: ) + oameni de miliarde + profi care interactioneaza cu studentii. eu zic ca merita...

hai cu curaj  :d
expozitie fotografica: Dan-Valentin Vizanty
http://magdalenarasnoveanu.blogspot.com

"You must be the change you wish to see in the world." -Mahatma Gandhi

Offline poxy

• Om bun
  • Mesaje postate: 12
  • Grupa: 1
« Răspuns #20 : Decembrie 08, 2008, 23:39:47 »
si eu m'am hotarat sa dau la psihologie...si ideea este k nu trebuie sa faci conspectul, ci trebuie sa stii cat mai mult, si de preferinta exact ca acolo, cel putin definitiile.eu iti sugerez sa faci rost de manuale alternative, cat mai multe, si sa te apuci serios de treaba, ca nu e greu, si nici mult.ca la toate materiile, e o chestie de vointa.si timp e.destul.

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #20 : Decembrie 08, 2008, 23:39:47 »

Offline Banana_PTK

• Guru
  • Mesaje postate: 875
  • Grupa: 3
  • N-ar fi mai bine....fără niciun stres?
« Răspuns #21 : Decembrie 09, 2008, 00:49:39 »
Poxy mama,nu trebuie neaparat sa stii un manual pe de rost.doamne fereste!este foarte important sa demonstrezi ca ai INTELES ce ai invatat..normal trebuie sa stii definitia gandirii si procesele ei dar daca nu esti in stare sa gasesti legaturi cu alte procese psihice degeaba turui.Te-ar ajuta intr-adevar sa stii sa exemplifici clar niste procese,niste calitati.Dar nu inseamna ca trebuie sa inveti pe de rost...oricum..spor la invatat si..ne mai..citim :p
Nu tu mă, mie!!!

Offline monkeiyller

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 118
  • An: II-ID
  • His name is Cosmin Andrei Palade, remember it
    • Motion Wind
« Răspuns #22 : Decembrie 09, 2008, 19:55:22 »
mai mult conteaza sa explici cu cuvintele tale ce ai inteles decat sa scrii ce-ti amintesti din carte

Offline Bombitza

• Om de om
  • Mesaje postate: 42
« Răspuns #23 : Decembrie 09, 2008, 23:32:15 »
pt ca nu am nicio idee cum sa le rezolv ca sa stiu sigur ca intru..mi-e cam frica...pentru ca am facut conspectul azi la senzatii si e f mult de invatat...nu stiu cum as putea retine atat de multe informatii intr-atata timp...pana la sfarsitul manualului... :cry:si mai e si bacul...

HAHAHA... Bai... normal ca iti e frica. Crezi ca celorlalti nu le-a fost!? EU cel putin eram desfigurata. Cu o noapte inainte de examen nu am putut dormi si pe la 3 plangeam in draci ca eu nu intru. Pana sa aflu rezultatele am facut "nopti albe" si satateam numa pe forum, iar cand am aflat ca am intrat, plangeam ca descreierata si de bucurie si de oboseala.

Emotiile sunt bune. Ca orice examen, e important si cat inveti, dar si cat de tari ai nervii, poate asta e mai important.

si inca o chestie!... Timp este... ohohooho! Adica nu e cazu' sa intrati in panica. Asta o sa o faceti cu doua saptamani inainte. Daca va apucati acum de invatzat va puteti permite luxul sa invatati intr-un mod relaxat si (poate) temenic. DAR si sa uitati pana in iulie. :)).
« Ultima Modificare: Decembrie 10, 2008, 14:56:05 de Cătălin »
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la toaleta te afli. http://oaia-colorata.blogspot.com/

Offline antonici

• Om de nadejde
« Răspuns #24 : Decembrie 10, 2008, 15:46:43 »
ms mult si bombitei si tuturor celor care ma sfatuiesc pe acest forum :dma simt foarte bine cand ma mai descarc si eu voua...pentru ca sincer...sa invat si senzatii si perceptii in 5 zile..nu e deloc placut...si chiar ar fi culmea sa le uit pana in iulie :cry:

Offline Banana_PTK

• Guru
« Răspuns #25 : Decembrie 10, 2008, 21:28:04 »
Da,ai dreptate e bine sa te descarci,dar in loc sa te plangi si sa te sperii,mai bine-ti iei inima-n dinti,calci cartea aia de 2-3 ori in picioare(te descarci mai bine-zic din proprie experienta :d ) si apoi te apuci sa citesti cu calm :d pentru orice alte sfaturi intrebari sau chiar chestii off-topic (pentru care exista un topic special in Fun Area) te asteptam cu drag pe forum  :->
Nu tu mă, mie!!!

Offline FlepsMan

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 100
  • Grupa: 6
  • I am the arhitect of my own destruction
« Răspuns #26 : Decembrie 11, 2008, 01:15:25 »
Hmmm .. daca vreti sa scapati de stresul pt admitere va dau eu o metoda foarte buna. :w00t: Dupa ce scapati de aberatia de bac plecati un weekend la munte sau la mare trageti o chefuiala crunta :bere: :punk: :yahoo: iar apoi cand va intoarceti formatati apucati-va sa rasfoiti materialul si sa faceti sumar la subiectele care se vor afisa pe site. Desigur asta este valabil numai in ideea ca pana la bac ati terminat si materia pt admitere. :angel:

Nu uitati ca asta nu e facultate de toceala, folositi-va propriile cuvinte... mai ales la filosofie.

ps: cu 2-3 zile inainte cand va apuca iar  :samui: si  :sos: stati chill beti un ceai si mai aruncati ochii peste material (tot.. sa nu faceti ca mine sa va dati palme pt 2 sutimi :cry:). Asa totul o sa fie bine  :d :hug:
"In any situation, the best thing you can do... is the right thing. The next best thing you can do is the wrong thing. But the worst thing you can do is... nothing"

Offline Ina_me

• Om de om
  • Mesaje postate: 24
  • Grupa: 1
« Răspuns #27 : Decembrie 11, 2008, 15:17:23 »
Da..toti care tind sa dea admiterea vor sa intre..e logic..sper sa si reusim(chiar...sunt noua pe aici..mai mult citesc decat sa ma implic, dar cei care spera ca vor deveni boboci sunt bucurosi ca exista cineva care sa le auda "disperarea"..multumita voua :hug: )
Daca ai un vis trezeste-te si urmeaza-l!

Offline niculescudangabriel

• Om bun
  • Mesaje postate: 14
  • An: -
  • Grupa: -
« Răspuns #28 : Decembrie 11, 2008, 18:44:16 »
Salut ! sunt nou inscris pe forum,dar il citesc de cateva luni. numai cuvinte de lauda. eu o sa dau la comunicare, si la stiinte politice. examenul o sa-l dau la filosofie si pot spune ca fac meditatii cu un prof de nota 10. ideea e ca eu sunt din bucuresti iar el din pitesti,dar totul e ok. am luat  fiecare subiect in parte(cam 3-4 pagini de studentesc) si pot spune ca m-a prins bine. sper sa reusesc si la fel va urez si voua. sper sa nu se modifice mult din cele care au fost anul trecut. stiti cumva cam cate locuri sunt fara taxa si cate cu ? multa bafta !

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #28 : Decembrie 11, 2008, 18:44:16 »

Offline Banana_PTK

• Guru
« Răspuns #29 : Decembrie 11, 2008, 19:14:40 »
sunt in jur de 120 de lcouri la buget si aproximativ 180 la taxa (in total suntem vreo 300 si ceva de insi...).Cine are numere exacte sa ma corecteze..eu cel putin cam asa stiam :p

Later: N-ai pentru ce..dar ti-am zis nu sunt cifrele exacte...iar anul acesta se mai poate schimba cate ceva :D poate mai multe locuri :->
« Ultima Modificare: Decembrie 11, 2008, 19:37:07 de Banana_PTK »
Nu tu mă, mie!!!