Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Examene  (Citit de 1304 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Liviu

• Om de om
  • Mesaje postate: 22
  • An: II-ID
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Examene
« : Decembrie 15, 2008, 00:14:54 »
Daca ne-ar putea spune cineva din cei de an mai mare cum decurge sesiunea din iarna(din aduceri-aminte) a anului I la ID, i-am ramane recunoscatori dar si indatorati. Eu unul i-as da crema de zahar ars si pepene rosu. Cine ar refuza asa ceva?

Offline ruxandra

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 124
  • An: III-ID
Răspuns: Examene
« Răspuns #1 : Decembrie 15, 2008, 11:15:01 »
Eu ti-as raspunde, dar nu stiu ce anume te intereseaza.
Astept intrebari la obiect.
Nihil sine Deo!

Offline m3allexxa

• Om de om
  • Mesaje postate: 32
  • Grupa: 2
« Răspuns #2 : Decembrie 15, 2008, 12:53:35 »
pai cam cum s-au desfasurat examenele?cu cine s-au dat cu prof. sau cu seminaristii?au fost intrebari grele?si daca va mai aduceti aminte ceva va rog sa adugati :yeah:

Offline irinutzsa

• Guru
  • Mesaje postate: 779
  • An: Absolvent2008
  • Grupa: 3
  • Sectiune/Master: Psihologie
« Răspuns #3 : Decembrie 16, 2008, 01:53:04 »
in momentul in care apare orarul poate cineva sa-l posteze?multam :worthy:
"Destinul conduce jumatate din viata unui om, iar caracterul cealalta jumatate."

Offline Liviu

• Om de om
« Răspuns #4 : Decembrie 16, 2008, 05:41:52 »
@ruxandra: Daca poti sa-ti faci timp pt o spicuire a examenelor de TC(unde am inteles ca se preda un caiet de aplicatii?), ICRM, TCRS, Conflicte si comunicare, Marketing, Filosofie, Info, Limbi straine. Cum decurg ele, care este grila si care este scris. Daca este vreunul scris atunci cum se da: pe foaie sau pe calculator? Multumim frumos !

PS referitor la orarul examenelor: sunt in cartea aceea albastra pe care ati luat-o odata cu cd-ul si carnetul de student(la sfarsitul fiecarei materii). Am vazut acolo ca in prima saptamana din ianuarie, pentru Teoria Comunicarii, trebuie predata o tema.

Offline ruxandra

• Om de nadejde
« Răspuns #5 : Decembrie 16, 2008, 11:39:00 »
In primul rand vreau sa va spun ca nu prea sunt de acord cu genul asta de intrebari pentru ca exista o mare posibilitate sa nu avem aceleasi aprecieri despre aceleasi materii. (Daca unele examene mi se par foarte grele sau invers, nu inseamna ca veti avea aceeasi opinie)

La Teoria Comunicarii nu am fost niciodata la examen. Am facut marea prostie sa nu ma duc pentru ca nu aveam caietul de aplicatii, dar sa NU faceti la fel!! Puteti lua o nota buna la examen, iar caietul il puteti duce in restante sau alta data. O sa vin si eu acum, in prima sesiune a voastra ca sa dau examenul, care am inteles de la cei de la ZI ca nu este foarte greu, cred ca toata lumea se sperie de acel caiet. Eu o sa fac o traducere de 30 de pagini si doar 5 aplicatii din curs (aveti si aceasta posibilitate)

La Filosofie domnul profesor este foarte ingaduitor si materia foarte interesanta. Sfatul meu e sa cititi cei mai imporanti filosofi. Anul trecut la examen am avut 7 subiecte, din care am ales 3 (sau 2??  :-?) --> daca cititi cu atentie capitolele cele mai importante e destul de putin probabil sa nu aveti ce alege la examen, pentru ca subiectele trebuie sa cuprinda toata materia. (examenul este scris)

La Informatica nu mai tin minte deloc ce am dat in primul semestru. Stiu ca in al doilea trebuia sa facem o prezentare si am facut cateva slide-uri bune (vreo 15 se cer) despre Barcelona. Trebuie sa imi amintiti ce se cere pe primul semestru. (examenul este pe calculator)

Conflicte si comunicare este tot un examen pe calculator pentru care am citit o singura data manualul si am luat 8. Mi se pare un examen lejer, trebuie doar sa fiti atenti si nu ar trebui sa existe nici o problema. (by the way: dupa primul an impresia mea este ca pentru un copil care citeste fiecare curs o data e imposibil sa nu ia vreun examen. Daca vrei nota mare, trebuie sa aprofundezi, dar un 5 nu este dificil sa il iei atata timp cat citesti cursurile. Si inca un sfat: cititi forumul celor de la zi, acolo puteti sa gasiti materiale care va ajuta)

Despre limbi straine ce pot sa spun... daca nu ai incredere in tine, alege una din limbi la nivel incepator. Acolo am vazut ca se iau note de 9 si 10.

TCRS anul trecut s-a dat altfel, se dadea scris, puteai sa mergi cu orice material la examen (chiar si cu manualul), insa e un examen care a fost picat de multi (nu e o materie grea, nu se stie motivul pentru care nu a fost promovat de atat de multi elevi...) Anul asta am vazut ca trebuie pregatit un dosar si examenul se da pe calculator, asa ca nu pot sa va spun prea multe.

La ICRM am restanta. Examenul se da pe calculator, este o materie care mie nu prea imi palce si nu am apucat niciodata sa citesc manualul in intregime. La sfarsit aveti si un mini eseu.

Nu stiu ce sa va mai spun... Oricum ideea principala este ca trebuie sa alocati ceva timp sa cititi toate cursurile si nu veti avea nici o problema.

Sper ca v-am fost de ajutor, daca mai aveti intrebari, le astept.

Nihil sine Deo!

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #5 : Decembrie 16, 2008, 11:39:00 »

Offline Liviu

• Om de om
« Răspuns #6 : Decembrie 17, 2008, 19:17:40 »
Multumesc, Ruxandra. Sa-mi spui spui cum ma pot recompensa. Ai insa mila ce-mi ceri :)

Offline m3allexxa

• Om de om
  • Mesaje postate: 32
  • Grupa: 2
« Răspuns #7 : Decembrie 17, 2008, 23:06:23 »
multumim mult d tot:worthy:chiar neai ajutat

Offline ruxandra

• Om de nadejde
« Răspuns #8 : Decembrie 18, 2008, 11:33:45 »
Nu trebuie sa ma recompensati cu nimic  :agree:
Sper doar sa va ajute informatiile pe care vi le dau.
Nihil sine Deo!