Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: licenta-profesorul Constantin Hlihor  (Citit de 1120 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vasi

• Om bun
  • Mesaje postate: 1
  • An: Absolvent2008
  • Grupa: -
licenta-profesorul Constantin Hlihor
« : Februarie 25, 2009, 15:09:02 »
Va rog frumos,stie careva cum pot lua legatura cu d-nul prof.Hlihor,in afara de adresa de mail de pe site-ul facultatii?As vrea sa realizez lucrarea de licenta cu dumnealui.A lucrat cineva cu d-nul profesor,am inteles ca este un om extraordinar?!!!!!!!!
Multam' si bafta tuturor!
« Ultima Modificare: Decembrie 02, 2009, 17:07:42 de Licurici »

Online Jolie

• Om de om
  • Mesaje postate: 33
  • An: II-Zi
  • Grupa: 8
  • O zi in care nu ai ras este o zi pierduta!
Re: licenta-profesorul C-tin Hlohor
« Răspuns #1 : Februarie 25, 2009, 17:47:47 »
Eu te-as sfatui să nu.....mai bine iti cauti alt profesor! Oricum, hlihor (at) yahoo punct com (inlocuiti (at) cu @ si punct cu .)
:)

Offline studenta cris

• Om bun
  • Mesaje postate: 1
  • An: I-Zi
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Re: licenta-profesorul C-tin Hlohor
« Răspuns #2 : Noiembrie 18, 2009, 13:44:24 »
Dar de ce spune-ne mai multe,chiar nu mai face nimeni licenta cu domnul Hlihor

Offline Alexandru

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 102
  • An: III-Zi
  • Grupa: 9
    • Bucati de bebe
Re: licenta-profesorul C-tin Hlihor
« Răspuns #3 : Decembrie 01, 2009, 23:57:47 »
Vad ca nimeni nu raspunde dar totusi incerc si eu, a vorbit cineva cu domnul profesor? sa stiu daca are sens sa astept raspunsul la mail...

Offline Byyp

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 130
  • An: -
Re: licenta-profesorul Constantin Hlihor
« Răspuns #4 : Decembrie 15, 2009, 17:46:46 »
Eu am mare incredere in domnul profesor Constantin Hlihor. Spun asta pentru ca fac lucrarea de licenta cu el si sunt foarte multumita. Trimite-i un mail in legatura cu "dorinta" ta de a colabora cu dansul. Cu siguranta o sa-ti raspunda!  :d. Parerile difera de la student la student..pentru unii a fost bun pentru altii mai putin! Acum, spun eu, depinde si de interesul pe care il avem fata de lucrarea de licenta.  :)....