Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: e catalog  (Citit de 991 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vladimir

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 130
  • An: II-ID
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
  • The ongoing WOW is happening right NOW.
    • Oala cu filme
e catalog
« : Februarie 27, 2009, 14:09:17 »
oameni buni, i s-a intamplat cuiva vreodata sa i se treaca notele gresit in e-catalog ? (nota mai mare, mai mica, sau nota de trecere cand tu de fapt n-ai trecut,etc)? eu m-am dus astazi la secretariat sa verific cat de bine corespund notele reale cu cele din e-catalog si amabilele doamne secretare mi-au zis : "le ai in e-catalog. iti dai seama ce ar insemna sa vina la mine 2000 de studenti sa imi ceara asta?" dar ce-ar insemna ca eu sa stau linistit ca am trecut la toate examenele si de fapt sa nu fie asa? nici macar cand le-am rugat frumos sa scoata catalogul si sa imi spuna si mie notele n-au acceptat. n-au vrut,domnule si pace! cine trage ponoasele in final? tot eu,bineinteles. asa ca spuneti-mi si mie, ati avut vreodata probleme de genul asta?
I mean, I'm not saying that you don't know what you're talking about, but I don't know what you're talking about

http://oalacufilme.wordpress.com/

Offline Ionut2k

• Zeu Suprem
  • Mesaje postate: 2.075
  • An: III-Zi
  • Codito, ergo sum - Ionut
    • Zeul
Re: e catalog
« Răspuns #1 : Februarie 27, 2009, 15:45:48 »
oameni buni, i s-a intamplat cuiva vreodata sa i se treaca notele gresit in e-catalog ? (nota mai mare, mai mica, sau nota de trecere cand tu de fapt n-ai trecut,etc)? eu m-am dus astazi la secretariat sa verific cat de bine corespund notele reale cu cele din e-catalog si amabilele doamne secretare mi-au zis : "le ai in e-catalog. iti dai seama ce ar insemna sa vina la mine 2000 de studenti sa imi ceara asta?" dar ce-ar insemna ca eu sa stau linistit ca am trecut la toate examenele si de fapt sa nu fie asa? nici macar cand le-am rugat frumos sa scoata catalogul si sa imi spuna si mie notele n-au acceptat. n-au vrut,domnule si pace! cine trage ponoasele in final? tot eu,bineinteles. asa ca spuneti-mi si mie, ati avut vreodata probleme de genul asta?

tocmai in sesiunea asta. am 2 note in e catalog ce nu au cum sa aiba asemenea valori, la semiotica respectiv geopolitica, cand la semiotica mi s-a spus nota in fata si am vazut si cum a fost trecuta pe hartie. doamnele secretare sunt niste dragute :hug:

Offline vladimir

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 130
  • An: II-ID
  • The ongoing WOW is happening right NOW.
    • Oala cu filme
Re: e catalog
« Răspuns #2 : Februarie 28, 2009, 02:14:28 »
pai si eu ce sa fac omule? acum chiar am ramas cu gandul : daca am vreo restanta si eu nu stiu? ce fac? aflu abia la sfarsitul facultatii? da-mi un sfat vis-a-vis de ce as putea sa fac,pls, tinand cont ca n-am reusit sa le conving pe pseudo-doamnele secretare sa imi spuna notele (adevarul e ca n-am facut scandal si am vorbit politicos,oare am gresit?) . aviziere la ID nu exista. vreau sa imi vad si eu notele scrise undeva pe o hartie. le-am rugat sa mi le treaca in carnet si mi-au zis sa le trec singur.  :confuz:
I mean, I'm not saying that you don't know what you're talking about, but I don't know what you're talking about

http://oalacufilme.wordpress.com/