Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor
Subiect: Sectia Publicitate  (Citit de 6219 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shtefy

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 140
  • An: I-Zi
  • Grupa: 4
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Sectia Publicitate
« : Martie 09, 2009, 14:28:08 »
Am deschis acest topic pentru a cere parerile celor mai mari. Ce cred ei despre aceasta noua sectie deschisa?
Pe ce se bazeaza? Daca aveti idee ce se va studia? Ce poti iesi apoi? Si mai ales, care e diferenta intre fcrp si publicitate?
Si nu stiu de ce mi se pare ca seamna mult cu jurnalismul. Astept sa ma contraziceti pentru ca voi stiti mai bine,cred...
Fac inscrieri Avon pe zona de trendsetteri! Cadouri si multe surprize pentru noii reprezentanti! http://inscrieriAVON.hi5.com Detalii pe privat ;) .

Offline ducu

• Senior
  • Mesaje postate: 204
  • An: II-Zi
  • Grupa: 1
Re: Sectia Publicitate
« Răspuns #1 : Martie 09, 2009, 15:32:13 »
Pe ce se bazeaza? Daca aveti idee ce se va studia? Ce poti iesi apoi? Si mai ales, care e diferenta intre fcrp si publicitate?

in general, la orice facultate poti sa intri bou si sa iesi vaca daca n-ai treaba cu facultatea. diferenta dintre comunicare si publicitate, din spusele unor profi, cica ar fi mai multe cursuri despre si cu publicitate.
daca vrei parerea mea, cred ca va fi cam aceeasi Marie cu alta palarie. dar sa nu ne pripim si sa asteptam "curriculum"-ul, care n-a aparut inca. sau a aparut?  :confuz:
« Ultima Modificare: Martie 09, 2009, 15:35:06 de ducu »

Offline Aura

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 112
« Răspuns #2 : Martie 09, 2009, 16:32:37 »
Iar o sa intervina indoiala in legatura cu acreditarea? :huh:
Daca iubesti viata si viata te va iubi!:D

Offline Byanca

• Senior
  • Mesaje postate: 235
  • An: III-Zi
  • Grupa: 14
« Răspuns #3 : Martie 09, 2009, 16:34:12 »
din cate stiu sectia de publicitate e acreditata... 

Offline aiirish

• Senior
  • Mesaje postate: 494
  • Grupa: 10
  • Imperfecțiune.
« Răspuns #4 : Martie 09, 2009, 16:39:08 »
diferenta dintre "fcrp si publicitate" ar fi ca una e inclusa in cealalta. ca sa fiu mai exacta, cea de-a doua, in prima. si ar mai fi o diferenta: una-i facultate, alta-i specializare!
in linii mari, cred ca lucrurile stau precum spuse Ducu: se va pune accentul mai mult pe publicitate in cursurile ce vor fi studiate. personal, as opta, daca as avea aceasta posibilitate, (tot) pt specializarea Comunicare si Relatii Publice. Consider ca iti ofera o deschidere mai mare in a vedea exact cum stau treburile si cu se mananca "chestiile astea ce tin de comunicare". "Publicitate" insa suna foarte ademenitor.   :arigato:

Alegerea insa este a fiecaruia! spor :)

ps: ca sa vedeti exact care-i treaba cu acreditarea intrati:  aici

Offline shtefy

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 140
« Răspuns #5 : Martie 09, 2009, 19:12:59 »
Da, pe mine m-ar tenta sa dau si aici, de asta voiam sa stiu care e diferenta intre ele. Am inteles insa faptul ca fcrp include si aceasta "specializare", ceea ce e bine din punctul meu de vedere.
Multumesc de informatii, si daca cineva mai stie ceva, rog sa posteze.
Fac inscrieri Avon pe zona de trendsetteri! Cadouri si multe surprize pentru noii reprezentanti! http://inscrieriAVON.hi5.com Detalii pe privat ;) .

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #5 : Martie 09, 2009, 19:12:59 »

Offline Gousty

• Om bun
  • Mesaje postate: 7
  • An: Candidat
  • Grupa: -
« Răspuns #6 : Martie 10, 2009, 09:19:57 »
 :help:please
1.acum ca a aparut si aceasta sectie se pot urma in acelasi timp doua sectii din cadrul aceleiasi facultati. in cazul meu ma intereseaza strict publicitate si comunicare-relatii publice si posibilitatea de a urma cursurile (macar cele diferite ca banuiesc ca vor fi si comune) ambelor sectii in acelasi timp(pe sistemul doua facultati in paralel)

si 2. aveti cumva vreo idee macar vaga unde urmeaza a se da licenta pentru publicitate (datorita faptului ca nu e atestata sectia)?

multumesc anticipat

Offline Armina

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 77
  • Grupa: 11
    • http://advertisein.ro/
« Răspuns #7 : Martie 17, 2009, 02:31:29 »
sunt convinsa ca poti urma ambele facultati dar..ca sa iti raspund la punctul doi - licenta se va da tot in cadrul comunicare si relatii publice pentru publicitate. asa s-a anuntat la prezentarea facultatii, in cadrul zilelor comunicarii

Offline Gousty

• Om bun
  • Mesaje postate: 7
  • An: Candidat
  • Grupa: -
« Răspuns #8 : Martie 18, 2009, 21:25:25 »
Multumesc pentru informatiile pretioase :d

Offline Silvia_

• Pop Art Director
  • Mesaje postate: 715
« Răspuns #9 : Martie 19, 2009, 12:49:52 »
Dar oricum in anul I e trunchi comun cu comunicarea asa ca nu scapati de icrm si celelalte goodies in favoarea a nu stiu ce cursuri fitoase de publicitate  :))

Offline Chaotique

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 91
  • Grupa: 9
    • Oameni și cărți
« Răspuns #10 : Martie 19, 2009, 13:28:17 »
specializarea comunicare și RP te lasă să vezi un pic din toate și să decizi în cunoștință de cauză ce să faci. specializările psihologie și publicitate sunt ceva mai înguste. sau așa cred eu.
Come on everybody, organised anarchy!

Offline Cristi Mihai

• Om de om
  • Mesaje postate: 24
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: Psihologie
« Răspuns #11 : Martie 19, 2009, 13:38:14 »
specializarea comunicare și RP te lasă să vezi un pic din toate și să decizi în cunoștință de cauză ce să faci. specializările psihologie și publicitate sunt ceva mai înguste. sau așa cred eu.

fiecare are obiectul ei de studiu...
Psihologia are un obiect de studiu concret si din punct de vedere epistemologic este stiinta..
« Ultima Modificare: Martie 19, 2009, 13:44:25 de Cristi Mihai »

Offline Silvia_

• Pop Art Director
  • Mesaje postate: 715
« Răspuns #12 : Martie 19, 2009, 15:43:28 »
Lasa-ma sa ghicesc Cristi Mihai, esti la psihologie.

Offline CatalinG

• Copil Atomic
  • Mesaje postate: 1.487
  • Grupa: 6
  • Somnul rațiunii naște monștri.
    • www.cataling.blogspot.com
« Răspuns #13 : Martie 19, 2009, 20:14:15 »

Să te văd zicând asta cu zâmbetul pe buze când experimentezi materiile anului 3.    :bigeye:

Forumul FCRP

Puteti sa sustineti Forumul FCRP vizitand reclamele care va intereseaza, sau donand (caz in care reclamele vor disparea).
« Răspuns #13 : Martie 19, 2009, 20:14:15 »

Offline satish

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 132
  • when life hands you lemons ask for tequila and sal
« Răspuns #14 : Aprilie 03, 2009, 17:46:15 »
subscriu celor interesati de aceasta specializare :proud: .....suna destul de bine :bounce: ....si ma tenteaza destul de mult..insa mi-e frica sa nu am de pierdut daca aleg publicitatea in locul comunicarii :nina: ....si mie mi se pare ca una e integrata in cealalta....anyway....sper sa mai va spuneti parerea despre aceasta noutate si sa ne mai ajutati cu sfaturi  :p
Lumea e, poate, schița rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, rușinat de execuția deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producția confuză a unei divinități pensionate și senile, care a și murit.