:help:please
1.acum ca a aparut si aceasta sectie se pot urma in acelasi timp doua sectii din cadrul aceleiasi facultati. in cazul meu ma intereseaza strict publicitate si comunicare-relatii publice si posibilitatea de a urma cursurile (macar cele diferite ca banuiesc ca vor fi si comune) ambelor sectii in acelasi timp(pe sistemul doua facultati in paralel)
si 2. aveti cumva vreo idee macar vaga unde urmeaza a se da licenta pentru publicitate (datorita faptului ca nu e atestata sectia)?
multumesc anticipat
cu intarziere.. dar acum am (re)citit postul si mi s-a aprins un bec: am impresia ca ar exista posibilitatea de a da, in anul 3, doua licente: pe doua specializari (stiu ca la alte facultati se poate treaba, atat timp cat ai un trunchi comun si optionale alese pe cele doua specializari). Doar sa te documentezi mai mult la secretariat.
si, apropo, intreaba de 5 ori secretarele inainte de a crede ce zic ele. eu am avut o mica "problema" la inceput de an care nu mi-a fost rezolvata. ulterior am aflat ca exista o solutie pt problema mea, dar ca, da, cu multa gingasie, nu mi-a fost prezentata acea varianta. De curand am mers pt aceeasi pb la secretariat si din nou mi se baga placa cea veche. In rest, secretarele
(alea din biroul din stanga) is ft de treaba si te ajuta. cel putin asa mi s-a intamplat mie