Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: Cum e examenul la antropologie?  (Citit de 2993 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sensuela

• Om de om
  • Mesaje postate: 38
  • An: III-Zi
  • Grupa: 6
Re: Cum e examenul la antropologie?
« Răspuns #15 : Mai 28, 2009, 10:58:19 »
sugestia mea pt cei care mai au de sustinut e sa nu va alegeti teme mari legate de islam, lumea araba, fiindca te ia groaznic la puricat si intrebari peste intrebari. si in final nici macar nu sunt notele pe masura.

cat am fost eu in sala, profu a si intrebat pe cineva daca a citit Coranul, deci...

mai bine va luati o tema mai restransa, tratata de putini autori. da, si informativa de ultimele carti aparute pe teme respectiva, ca tot intreba daca am vazut cutare sau cutare carte tocmai aparuta, adica pune accent sa fii informat cu ultimele chestii

si sa va duceti sa turuiti, sa fiti bazati pe referat. profesorii sunt destul de bine dispusi, si nu au intentia sa pice pe nimeni

God: Bruce... I'm God.
Bruce: Bingo! Yahtzee! Is that your final answer? Our survey says... God! Bing bing bing bing bing! Well God, nice job on the Grand Canyon, and good luck with the Apocalypse.

Offline svetic

• Om de om
  • Mesaje postate: 40
  • An: Absolvent2009
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: --
« Răspuns #16 : Mai 31, 2009, 18:28:51 »
am si eu o intrebare: au mai ramas restantieri la materia asta sau la imagiena liderilor? cu alte cuvinte, se mai duce cineva la reexaminarea d p 4 iun? tre sa vb cu domnu profesor si vreau sa stiu daca-l mai gasesc acolo.
mersi.

Offline Ana_UnRayoDeSol

• Om de om
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #17 : Iunie 01, 2009, 13:34:41 »
yup. eu :) si s-ar putea sa mai fie. caci e programata aceeasi data si la "examene la cerere".