Pentru a putea vedea toate sectiunile Forumului FCRP trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logat. Pentru a crea un cont acum te rugam apasa aici...

Share this topic on FacebookShare this topic on TwitterShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo

A A A A
Autor Subiect: tema "razboiul informational"  (Citit de 928 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pysysylvia

• Om bun
  • Mesaje postate: 10
tema "razboiul informational"
« : Aprilie 15, 2009, 15:11:00 »
hei....fac parte din grupa care urmeaza sa prezinte tema "razboiul informational" si nu cunosc adresa sau numarul de contact al niciunui membru.

Daca este cineva printre urmatorii, rog sa-mi dea mail pe pysysylvia (at) yahoo punct com (inlocuiti (at) cu @ si punct cu .):

morlui mateea, ion andreea, jarnea delia, ionescu irina, iancu alexandrina, purcaroiu vlad.

multumesc 

Offline matisse

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 138
  • An: III-Zi
  • Grupa: 6
Re: tema "razboiul informational"
« Răspuns #1 : Aprilie 15, 2009, 20:08:55 »
Hello! problema este ca nu merge adresa, imi spune ca nu o gaseste. Oricum, eu am luat definitia conceptului, am trimis colegilor de grupa ce am lucrat. Nu stiu ce au stabilit ei, ma tem ca nu iti pot fi de foarte mare folos  :( .

Offline pysysylvia

• Om bun
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #2 : Aprilie 20, 2009, 20:04:33 »
imi poti da te rog, un numar de telefon sau o adresa de mail al unui membru de grup te rog?

Offline Purcaroiu

• Om de om
  • Mesaje postate: 26
  • An: I-Master
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: MCA
« Răspuns #3 : Mai 05, 2009, 22:10:56 »
Sal!Nici eu nu stiu un nr de telefon sau id...mi-ar fi de mare folos avand in vedere ca vineri trebuie sa facem prezentarea!Vlad Purcaroiu

Offline matisse

• Om de nadejde
  • Mesaje postate: 138
  • An: III-Zi
  • Grupa: 6
« Răspuns #4 : Mai 06, 2009, 17:15:11 »
 :frust:    Huh, oameni buni...