Forumul FCRP

FPT, un curs de neuitat

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline AliaX

• 59
  • An: I-ID
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: --
FPT, un curs de neuitat
« : Iunie 18, 2011, 11:22:47 »
Ceea ce vedeti mai jos nu e lucrarea unui student, nu e blogul unui adolescent chiulangiu, nu e nici macar o traducere cu Google Translate. E cursul de Formare Profesionala si Training, primele doua pagini.

Doamna profesoara, asa arata cursul dvs., exprimarea dvs., logica dvs. Cu foarte mult rosu.
Nu am punctat greselile de editare, desi corectorii n-au murit cu totii.
Va cred ca va place James Joyce, dar, va rog, reveniti la scrierea cu virgule!
Nu comentez sursele selectate ("guvernul australian!!!"), doar va recomand sa invatati sa le citati.

Prea multe greseli la un profesor universitar! Faptul ca ne oferiti asemenea materiale pe post de curs universitar este o insulta la adresa tuturor invatatoarelor din Romania care ne-au educat sa ne respectam limba. Rusinicaaa!
Inca un sfat: numerotati paginile! Unii au scris romane degeaba. Altii au scris doar un haiku, dar au ajuns celebri. Nu e nicio rusine sa aveti un curs de numai 40 de pagini. Rusine e ca aveti 30 de cacofonii in 40 de pagini.

Offline alexandra_nicoleta

• 1
  • An: II-ID
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Re: FPT, un curs de neuitat
« Raspuns #1 : Iunie 24, 2011, 23:42:12 »
Mi se pare nedrept sa judeci cursul in acest mod. Important este ca am gasit cursul interesant si nu greselile de editare, cursul are si parti bune si mie mi-a folosit.

Offline elenas

• 511
  • "Lasa ideile sa te violeze, din cand in cand!"
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: --
« Raspuns #2 : Iunie 25, 2011, 00:49:16 »
eu m-as simti jignita, pentru ca e clar ce imagine are despre mine profesorul care imi ofera asa ceva drept pilda de scriere academica.
dar sunt cazuri izolate, cazuri in care, oricum, tot ce se cere de la tine e sa pui virgula la locul ei. ironic.
"iadul e un loc infricosator, dar cei mai interesanti oameni ajung acolo!"

Offline Delia Ch

• 238
  • An: I-Master
  • Sectiune/Master: CMRU
« Raspuns #3 : Iunie 27, 2011, 13:50:23 »
Mi se pare nedrept sa judeci cursul in acest mod. Important este ca am gasit cursul interesant si nu greselile de editare, cursul are si parti bune si mie mi-a folosit.

:w00t: :w00t: :w00t:  Cum adica sa "judeci cursul in acest mod"? Tie nu ti se pare de bun simt ca un curs sa fie redactat corect?

Offline fely

• 226
  • An: III-Zi
  • Grupa: 4
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
« Raspuns #4 : Iulie 28, 2011, 16:22:16 »
macar de ar fi fost asta singurul de tipul asta, ehh jumatatea plina este ca macar ni se dau cursurile pe CD:)