hello, scuze ca raspund dupa milenii, dar da ai dreptate nu rataceste nimeni p-aici. Eu as zice ca le imbina, care e proportia asta e discutabil unele materii sunt axate pe teoretic, altele pe practic. Cursurile sunt foarte cool, chiar si cele care nu mi-au placut, mi-au placut. In anul I materiile axate pe practica sunt Publicitatea, Psihologia consumatorului si cercetare in publicitate. Teoria comunicarii, Marketing si mass media, sunt mai mult teorie. Creatie si productie publicitara e ceva destul de combinat, in sensul in care cursul e pur teoretic dar temele care le faci se ajuta incredibil de mult sa intelegi practic ce vezi ca publicitar. Cursul de online e mai mult teoretic, dar daca faci ceva cractic care sa fie uau, atunci cu atat mai bine
In anul 2 cel putin primul semestru pe partea de practica ai prelucrarea imaginii (aka Photoshop & Corel) Introducere in PR e pur teoretic, iar Managementul agentiei depinde de tine, daca vrei sa rezolvi materia teoretic poti, daca vrei sa get your hands dirty, dinnou poti.
Ideea e ca masteratul nu e conceput ca siesi suficient, trebuie in perioada de masterat sa te bagi la internshipuri in domeniu ca sa ai ocazia sa vezi 'pe viu', e ca si cum ai citi manuale despre mecanica auto, demontand montand reparand masini reale, insa fara sa conduci, trebuie sa si conduci daca vrei sa faci o treaba