Forumul FCRP

Au început înscrierile pentru "Studentul Anului" - ediția 2013!

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline Antonia-Elena

  • ****
  • 39
  • An: I-Zi
  • Grupa: 5
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Studentul Anului 2013, un proiect marca Voluntari pentru Idei și Proiecte, dă startul competiției naționale care, ajunsă la cea de-a X-a ediție, susține și premiază elita sistemului universitar din România. Și anul acesta vor fi recunoscuți cei mai buni studenți la Arhitectură, Drept, Jurnalism și Comunicare, Economie și Medicină.

Pe cine căutăm?

Pe voi, studenți la o universitate de profil aferentă domeniului Comunicării, tineri viitori experți în domeniu, care se diferențiază prin performanță, perseverență, dorință de muncă și prin capacitatea de a fi cel mai bun; și nu oricum, ci la nivel național.

Cum te înscrii?

Studenții care vor să intre în cursa pentru distincția de cel mai bun Student al Anului pe categoria Jurnalism și Comunicare, trebuie să completeze și să trimită un formular de înscriere și să rezolve, până pe data de 12 mai 2013, tema de concurs specifică acestei categorii. Atât formularul de înscriere, cât și tema de concurs pot fi descărcate direct de pe site-ul oficial al proiectului, secțiunea "Categorii": http://studentulanului.ro/jurnalism/.
Tema de concurs de anul acesta constă în realizarea unui eseu cu subiectul „Imaginea starului TV în contextul promovării de marcă.”

Cine decide câștigătorii?

Lucrările vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din reprezentanți de renume ai mediului universitar românesc, reprezentanți ai companiei partenere - Starcom MediaVest Group, dar și personalități din domeniu.
Deținătorii celor mai bune cinci lucrări vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 și premiul de 1500 de euro oferite câștigătorului locului întâi sau pentru pozițiile doi și trei, premiate cu sumele de 500 de euro, respectiv 300 de euro, toate oferite în cadrul Galei Studentul Anului, care va avea loc la sfârșitul lunii mai.

Pentru mai multe informații privitoare la competiție și condiții de participare, accesați site-ul: www.studentulanului.ro și vizitați pagina de Facebook: http://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

Succes!