Forumul FCRP

Incrieri masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline anelize

  • *****
  • 159
  • "Dreaming is your destiny."
  • An: II-Master
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: MCP

Continuă înscrierile la programul de masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice în parteneriat cu University of Sheffield!
Viitorii specialiști în marketing, branding, publicitate și relații publice au ocazia de a obține în România o diplomă de masterat din partea uneia dintre cele 100 de universități de top din lume: Universitatea Sheffield.


Lansat în septembrie 2012, prin parteneriatul dintre Universitatea Sheffield și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA), programul de masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice oferă absolvenților o diplomă dublă, emisă de ambele universități, o premieră pentru lumea educațională românească. De asemenea, această diplomă beneficiază de toate acreditările internaționale de care se bucură o universitate britanică de rangul Sheffield (BAC, CMI, BCS, UK Naric, AACSB). Programul masteral este acreditat și de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).


Programul de masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice oferă studenților o educație britanică, cu recunoaștere globală:  Universitatea Sheffield se află pe locul 66 în topul mondial al universităților, pe locul 20 în clasamentul universităților europene și deține titlul de „Universitatea Anului în Marea Britanie”, titlu acordat în 2011. În plus, se remarcă prin prezența corpului profesoral internațional implicat în predare, prin modul personalizat, foarte interactiv, de predare, cu clase mici, precum și prin modul de desfășurare a cursurilor în weekend. Studenții beneficiază de cunoștințele și experiența profesorilor și practicienilor din corpul profesoral al University of Sheffield International Faculty, City College și al SNSPA, în cadrul cursurilor de marketing (Strategic Marketing, E-business și Internet Marketing), de relații publice și de management (Strategic Brand Management, Festivals & Events Management). Tinerii au acces la biblioteci virtuale și platforme de învățare performante. Toate cursurile se predau în limba engleză și se desfășoară în sistem modular (mod flexibil de predare) la SNSPA.


Selecția studenților se face pe baza unui dosar care conține diploma de licență, două recomandări, o fișă de înscriere și un certificat internațional de competență lingvistică.


Detalii despre condițiile de înscriere, criteriile de admitere, cursuri și taxele de școlarizare se găsesc pe pagina www.comunicare.ro
.
Persoană de contact:

AlinaVasile
Country Manager, Reprezentanta CITY College România
avasile@city.academic.gr