Forumul FCRP

articole pentru eseul individual

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline madalina botan

  • ******
  • 239
  • An: Profesor
  • Grupa: -
articole pentru eseul individual
« : Noiembrie 26, 2014, 08:57:41 »
La urmatorul seminar (dupa cel cu discutia despre film) va trebui sa predati eseul individual (aveti mai multe informatii legate de eseu in primul document atasat). Alegeti una dintre teme si tratati-o in maniera academica, nu la persoana intai, nu cu judecati de valoare sau speculatii, ci pornind de la literatura de specialitate. Articolele pe care vi le atasez sunt un punct de pornire; pornind de la tema pentru care optati, vreau sa cautati si alte articole mai noi, mai relevante pentru subiectul vostru.
Primele 3 articole (documentele 2, 3 si 4, in ordinea in care le-am atasat) sunt pentru eseul legat de rolul Internetului (si vreau sa extindeti discutia, inserand si social media), urmatoarele sunt pentru cele 4 teorii pe care va propun sa le actualizati, cautand cerceteri care le sunt dedicare, cat mai noi si mai relevante.

Eseurile trebuie sa contina bibliografie (NU se accepta eseuri fara bibliografie), iar o bibliografie minimala de 3 titluri este obligatorie.

O prima corectura o veti face voi (voi redistribui eseurile la alte grupe), pornind de la un barem care va include: corectitudinea exprimarii (+ortografie, punctuatie), claritate si structura (textul este lizibil, e clar ce a vrut sa spuna autorul?), noutatea si relevanta referintelor (sunt tilturi recente, se leaga de tema discutata?).

Cam asta ar fi....
Multa inspiratie, astept sa citesc eseuri cat mai interesante!