Forumul FCRP

Seminar Managementul Resurselor Umane - 2015

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline marius.toth

  • ****
  • 32
  • Grupa: -
Seminar Managementul Resurselor Umane - 2015
« : Martie 17, 2015, 16:26:55 »
Format
Seminariile MRU se vor desfasura sub forma unor competitii intre echipe formate din cate 3 studenti. Fiecarui seminar ii sunt alocate intre 2 si 5 teme, iar echipele, odata formate, vor opta pentru una dintre aceste teme. Echipele inscrise la una dintre aceste teme vor avea o interventie de 10 min, ramanand la latitudinea acestora sa aleaga formatul si continutul interventiei. Singura cerinta in ceea ce priveste continutul este aceea ca, trebuie sa reflecte cunostintele acumulate la curs, insa se poate apela si la  alte surse de documentare valide.  Fiecare echipa va fi jurizata de un juriu format din 3 studenti. Prestatia fiecarei echipe va fi evaluata de juriu cu cate doua note de la 1-10: o nota pentru formatul ales si o nota pentru continutul interventiei. Media rezultata va reprezenta nota finala a juriului. Este declarata castigatoare echipa care va avea nota finala cea mai mare, iar componentii echipei castigatoare vor beneficia de un „+” la evaluarea activitatii in cadrul seminarului MRU, evaluare facuta de cadrul didactic.

Inscrierea echipelor in competitie
Atasat, se afla un fisier cu optiunile studentilor/echipelor facute la seminarul din data de 11 martie (grupele 1 si 2). Regula aplicata este „primul venit, primul servit” si in cazul in care mai multe echipe au optat pentru aceeasi tema s-a tras la sorti. In acest moment, singurele teme ramase disponibile sunt cele aferente ultimului seminar, respectiv "Pregatirea personalului" si "Dezvoltarea personalului". Studentii care inca nu au optat pentru nicio tema, mai intai trebuie sa formeze o echipa si apoi sa aleaga una dintre aceste teme, urmand a-mi comunica optiunea facuta la adresa de e-mail marius.toth (at) comunicare punct ro (inlocuiti (at) cu @ si punct cu .)

IMPORTANT! Toti sudentii care au optat pentru cursul MRU au obligatia sa se inscrie intr-o echipa si sa participe la aceasta competitie, parte a seminarului MRU!

Se accepta ca membrii unei echipe sa provina din perechi de grupe diferite, insa cei care sunt din alte grupe decat cele de drept atunci cand are loc seminarul, vor avea obligatia sa participe la toate seminariile de la grupele respective.

Juriul competitiei HR-Factor
Tot in fisierul atasat, in dreptul fiecarui seminar,  o parte din studenti au optat sa faca parte din juriu. Spre deosebire de apartenenta obligatorie la o echipa, activitatea de jurizare se adreseaza acelor studenti care doresc o implicare mai mare in cadrul seminarului MRU, implicare care va conta la evaluarea finala facuta de cadrul didactic. In cazul in care, pentru o anumita tema nu si-au manifestat dorinta de a juriza trei studenti si sunt trecuti pe lista doar 2 studenti, cadrul didactic va fi cel de-al treilea membru al juriului. Similar, daca este inscris 1 student sau niciunul, cadrul didactic va juriza, dupa caz, impreuna cu studentul inscris sau singur.

Similar, in cadrul seminarului de meircuri 18 martie 2015 studentii din grupele 3 si 4, cu echipele gata formate vor opta pentru temele disponibile.

Doresc tuturor echipelor SUCCES!!!

c.d.a. dr. Marius Ciprian TOTH

Offline marius.toth

  • ****
  • 32
  • Grupa: -
Re: Seminar Managementul Resurselor Umane - 2015
« Raspuns #1 : Mai 25, 2015, 11:09:33 »
Recuperare prezentari proiect MRU - toate prezentarile echipelor se vor recupera NUMAI miercuri, la seminarul de MRU