Forumul FCRP

Recrutare campanie de promovare proiect dedicat copiilor nonverbali din Romania

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline Cromosfera

  • ***
  • 8
  • An: I-ID
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Deveniti VOCI pentru copiii fara glas !

Centrul European pentru Copiii cu Dizabilități recrutează 10 voluntari dedicați și activi, cu energie și dorința de a aduce schimbarea în viețile a peste 40 000 de copii nonverbali din România prin promovarea proiectului „Vindecăm copiii fără Glas” înscris în campania organizată în magazinele PROFI. 

Responsabilitățile voluntarilor selectați vor consta în actiuni de promovare a proiectului în 5 magazine PROFI din București, timp de o săptămână. Voluntarii vor primi un training pregătitor și vor avea ocazia să se înscrie într-o competiție a performanței care le va aduce numeroase premii surpriză ! 

Proiectul nostru încearcă să ajute cei 40000 de copii din România care nu pot spune unde îi doare sau cat de mult îi doare și din această cauză rămân nediagnosticați, iar suferința lor se prelungește nepermis de mult.

Toți voluntarii selectați care vor finaliza cu succes acțiunea de promovare vor primi un titlu de amabasor al cauzei și o adeverință de practică.

Vă așteptăm cu drag înscrierile prin trimiterea unui text de maximum 100 de cuvinte, în care să ne povestiți motivele pentru care doriți să deveniți vocea unui copil fără glas în campania noastră, la adresa de email cooperare@cedcd.ro. Data limită pentru înscriere este 15 septembrie.

***Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD) este o organizație nonguvernamentală dedicată promovării drepturilor copiilor cu dizabilități și facilitării accesului acestora la serviciile de asistență și protecție.  http://www.cedcd.ro